Modni savjet: Tommy Hilfiger otkriva kojih pet komada svaka žena treba imati u ormaru

Piše: Redakcija

Tommy Hilfiger, tvorac jednog od najprepoznatljivijeg modnog brenda koji je doslovce utkan u američku kulturu te desetljećima uspješno prati, ali diktira trendove, primio je nagradu za izvanredna postignuća na dodjeli modnih nagrada, a tim povodom sam dizajner osvrnuo se na svoju bogatu karijeru, ali i otkrio pet ključnih komada koje svaka žena mora imati u ormaru – savjet koji se svakako isplati poslušati.

Privlačnost koja se krije iza brenda Tommy Hilfiger itekako je prepoznatljiva te se ističe u mnoštvu, negdje na granici između preppy i sportskog stila, snažno odlijevajući trendovima. Prvo usvojen u američkim kampusima, brend je zatim zauzeo hip-hop scenu s predvodnicima kao što su Snoop Dogg , P. Diddy i Aaliyah. Nagrađen za svoju nevjerovatnu karijeru i izvanredan uspjeh u modnom svijetu u sklopu Fashion Awardsa, poznati dizajner otvoreno priča svoju priču o uspjehu i svojoj viziji mode.

Fashion Awards svojevrsna je proslava kreativnosti, talenta i inovativnog rada u svijetu mode. No, ono što je najvažnije, predstavlja prikupljanje sredstava za potporu British Fashion Council Foundationa, organizacije koja radi na pružanju podršci sljedećoj generaciji talenata i poboljšanju jednakosti i mogućnosti u modnoj industriji. “Za mene, ova nagrada naglašava važnost iskorištavanja moći mode za postizanje pozitivnih promjena. To je bila moja misija od samog početka i po tome želim da me pamte: da brinem o drugima i činim razliku u svijetu,” kaže poznati dizajner.

Kako kaže, njegov otac je njegovao BCBG stil, odnosno Bon Chic, Bon Genre ili “dobar stil, dobar stav”, a upravo je to imalo snažan utjecaj na njega, u konačnici postavši potpisom samog brenda. Kasnije, kao tinejdžera, inspirirao ga je stil njegovih omiljenih rock zvijezda. “Taj stil nisam mogao kopirati u svom rodnom gradu. Stoga sam donio te rock komade koje sam volio iz New Yorka i prodavao ih u stražnjem dijelu svog Volkswagena. Na kraju su to bili prvi koraci na mom modnom putu,” otkriva Hilfiger te dodaje: “Imam toliko uspomena, ali jedan od najvažnijih trenutaka u mojoj karijeri bio je vidjeti svoje ime na bilbordu New York Times Squarea 1985.”

 

Ovaj tvorac prepoznatljivog stila, vječne klasike koja je uvijek u trendu, otkriva i pet ključnih komada koje bi žena uvijek trebala imati u svom ormaru. “Vjerujem u udobne, sofisticirane i svestrane klasike koji vas mogu pratiti od jutra do večeri, od ureda do restorana,” kaže Hilfiger te kao pet ključnih komada izdvaja:

  1. Bijela košulja s dugmićima
  2. Dobro krojene traperice
  3. Klasičan sako
  4. Klasičan kaput
  5. Upečatljiv sat ili komad nakita

 

Izvor: Tportal.hr

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti