Bajkovite zaruke zvijezde serije “Crno more”

Piše: S.P.

Glumica Oyku Gurman, ljubiteljima turske serije “Crno more” poznatija kao Asije Kaleli, sinoć je zaručena u Parisu od strane svog dečka Fatiha Icmelija, sa kojim je u vezi pet godina.

– Pariz… Doletjeli smo u noć, pa smo letjeli od sreće… Bio je to trenutak koji nisam očekivala, ali sve se odjednom pretvorilo u ljubavnu romansu, u prirodnosti koju najviše volim. Rekla sam da. Hvala vam, dragi moji prijatelji Onur & Asli, koji su bili glavni partneri u ovome. Učinili ste me veoma sretnom, napisala je glumica na svom Instagram profilu.

Oyku je objavila deset romantičnih fotografija iz Parisa, te je sa svojim pratiteljima podijelila kako su izgledale njene zaruke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Öykü Gürman (@oykugurman)

Ova romantična objava skupila je skoro sto hiljada lajkova i mnoštvo komentara u kojima su joj brojni pratitelji čestitali zaruke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti