Emina Jahović novim fotografijama povodom 40. rođendana zapalila Instagram

Piše: S.P.

Emina Jahović danas slavi svoj 40. rođendan. Popularna pjevačica ovim povodom je objavila niz atraktivnih fotografija i sama sebi poželjela sretne 40-e. Baš kao što se od nje uvijek može očekivati, Emina i na ovim fotografijama izgleda besprijekorno i moćno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pjevačica važi za jednu od najljepše stilizovanih žena s domaće javne scene, a to je dokazala i kroz tri fotografije u slavljeničkom izdanju, na kojima pozira u blještavo srebrenoj kombinaciji i izgleda jako atraktivno. Emina ponosno nosi svoje godine i hrabro korača u četvrtu deceniju svog života, a kroz svoje objave istakla je važnost voljenja sebe.

– Volim sebe i sve vas, napisala je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Svaka od fotografija skupila je po nekoliko hiljada lajkova, a čestitke njenih prijatelja stižu sa svih strana. U komentarima su se oglasili između ostalih Miralem Pjanić, Jelena Tomašević, Amel Ćurić i brojni drugi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti