Kim bijesna jer Kanye tvrdi da mu ne da vidjeti djecu: Priča koju širi je lažna i štetna

Piše: Redakcija

Kim Kardashian i Kanye West razveli su se početkom prošle godine, a čini se da se strasti još nisu smirile. Novi sukob izbio je prije samo nekoliko dana kada je Kanye u intervjuu za Hollywood Unlocked ispričao kako mu Kim nije dopustila da uđe u njenu vilu dok je u njoj bio i njen sadašnji partner Pete Davidson.

-North mi je htjela nešto pokazati u kući, ali obezbjeđenje je kazalo kako ne mogu ući, no razlog nije definirao. Nisam se htio svađati s njima oko toga. Čujem da je novi dečko u kući u koju ne mogu ni ući. Osiguranje neće biti između mene i moje djece, a moja djeca neće biti na TikToku bez mog dopuštenja, kazao je West

Kako tvrde izvori bliski Kim, reality zvijezda je povrijeđena zbog Kanyeovih izjava za koje tvrdi da su netačne, a i inače želi njihov odnos zadržati u privatnosti.

“Kanye nikada nije bio lišen viđanja djece! Priču koju on pokušava stvoriti je lažna i štetna za njihovu djecu i njihov suroditeljski odnos. Njemu i njegovoj djeci ništa ne stoji na putu“, dodao je izvor.

Osim toga, izvor blizak Kardashianki za Page Six rekao je kako Kanyeova priča ne može biti istina jer Pete još nije upoznao djecu, a svaki put kada dođe u Los Angeles odsjeda u hotelu na Beverly Hillsu gdje je Kim viđena s njim, a ne u njenoj vili.

Izvor: RTL.hr

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti