Paparazzi oduševljeni Elizabeth Debicki na snimanju „Krune“: Sličnost s Lady Di je nevjerovatna

Piše: Redakcija

Svi ljubitelji serije „Kruna“ nestrpljivo iščekuju petu sezonu čije je prikazivanje planirano za jesen ove godine. Peta sezona će sigurno biti i jedna od najzanimljivijih sezona jer se bavi posljednjim godinama braka princeze Diane, kao i njenim posljednjim danima života i smrti oko koje i dan danas postoje razne teorije.

Australska glumica Elizabeth Debicki posljednja je glumica u nizu koja je preuzela ulogu Diane i utjelovit će njen lik u petoj sezoni serije. Debicki je preuzela ulogu od Emme Corrin – serija mijenja glumačku ekipu kako likovi stare kroz desetljeća. Nedavno su izašle fotografije sa seta gdje Debicki nosi bijelu haljinu koja podsjeća na onu princeze Diane s koncerta prikupljanja sredstava za djecu iz Bosne, kojem je nazočila u septembru 1995. godine u Modeni.

Na prvi pogled teško je povjerovati da to nije princeza Diana koja korača crvenim tepihom u zadivljujućoj bijeloj haljini. Debicki je izuzetno počašćena što je dobila priliku utjeloviti lik princeze Di u seriji koju prati od samih početaka.

-Duh princeze Diane, njene riječi i njena djela žive u srcima mnogih. Iskrena mi je čast i privilegija pridružiti se ovoj maestralnoj seriji, koja me potpuno navukla od prve epizode, stoji u priopćenju glumice, poznate po ulogama u The Great Gatsby, The Night Manager i Tenet. Dominick West glumit će uz Debicki kao princ Charles.

Epizode iz nadolazeće serije sadržavat će kontroverzni intervju Martina Bashira s Dianom, kao i razorni požar u dvorcu Windsor 1992. godine. Serija bi se također mogla baviti raskidom princa Andrewa od Sare Ferguson i razvodom princeze Anne od Marka Phillipsa, što se također dogodilo 1992. godine.

Što se tiče ostale glumačke postave, Lesley Manville (65) će preuzeti ulogu princeze Margaret od Helene Bonham Carter (55). Zvijezda Trainspottinga Jonny Lee Miller (49) glumit će bivšeg premijera Johna Majora, a Jonathan Pryce (74) glumit će princa Philipa. Tu su i Emma Laird Craig kao Sarah, vojvotkinja od Yorka i Marcia Warren kao kraljica majka.

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti