Nataša Bekvalac nakon tri braka otkrila kakvog muškarca želi pored sebe

Piše: Redakcija

Nataša Bekvalac, poznata pop zvijezda, gostovala je u emisiji “Ami G show” i između ostalog otkrila i kakvog čovjeka traži za sebe.

Pjevačica se osvrnula na svoje intimne veze i otkrila da ju je biznismen Miodrag Kostić fascinirao intelektom. Navodi da takvog muškarca nikada kasnije nije upoznala.

– Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživjela sam u svojim dvadesetim godinama. Poslije toga nikada više nisam srela čovjeka sličnog tipa. Voljela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu – navela je pjevačica.

Pjevačica je potom otkrila kakva je to osoba koju trenutno traži i koja bi joj prijala.

– Nijedna mi do sada ljubav nije bila najveća, ali sve su bile drugačije. U jednoj me je vodila strast, a u drugom momentu sam željela nekog normalnog i običnog. Danas bih voljela da što manje pričam sa nekim, a to bi značilo da što manje moraš da objašnjavaš, kao sa najboljim prijateljima da ne pričamo nešto pretjerano, nego da se osjećamo. Za to je potrebno vrijeme, a kad vremena nemaš ili kada si ovakav tip kao ja onda mora da se desi to podudaranje – rekla je Nataša.

Potom se osvrnula na to koji je najveći problem bio u njenim prošlim vezama.

– U početku mi partneri nisu zamjerali ništa. Bila sam perfektna i savršena. Problem koji se provlačio 21 godinu je moj posao. Uvijek poslije nekoliko mjeseci dolazimo do nekih zapinjanja, a to je moj posao. Moj posao je moj život. Ko ne voli moj posao, ne voli ni moj život, a samim tim ni mene – istakla je pjevačica.

Izvor: pink.rs

(S.P.)

Pročitajte još