Iako se čini da živi luksuzno i lagodno, život Ronaldovu majku nije uvijek mazio

Piše: S.P.

Maria Dolores, majka Cristiana Ronalda, živjela je prilično zatvoren i tajnovit život dok se prije dvije godine nije pojavila na društvenim mrežama. Danas je na Instagramu prati 2,8 miliona osoba, a sa svojim pratiteljima redovno dijeli fotografije svakodnevice.

Svjetska javnost poželi zaviriti u privatni život fudbalera i njegove porodice, pa redovno prate šta radi i kako živi majka Cristiana Ronalda.

Do njenog pojavljivanja na Instagramu, viđali smo je samo na svečanim ceremonijama na kojima je njen sin dobijao razne nagrade ili u finalima nekih velikih takmičenja, kako nakon meča slavi s Ronaldom.

O Dolores je poznata činjenica da je tokom 2007. godine dobila bitku s rakom dojke nakon čega je Ronaldo donirao bolnici u kojoj se liječila 100.000 eura kao zahvalnicu. Nžalost, 2019. godine Dolores se ponovo borila s karcionomom što je i sama priznala. Tada je operisana u Madridu, a nakon toga je išla na zračenja i borila se za život, u čemu je i uspjela.

Još jedan pokazatelj da je život nije mazio, jeste i moždani udar koji je doživjela 2020. godine.

Malo je informacija koje su poznate o Ronaldovoj majci, a jedna od njih je da je onaželjela abortirati Ronalda dok je bila trudna.

– On je dijete koje sam željela abortirati. Bog nije želio da se to dogodi i blagoslovljena sam jer me Bog nije kaznio, kazala je ona u dokumentarcu o Ronaldu.

Osim Ronalda, Dolorse ima Elmu i Lilannu, te sina Hugu. Odgajala ih je u jednoj sobi, a otac im je preminuo u 53. godini života od posljedica bolesti jetre.

Dolores danas ima vrlo blizak odnos s Ronaldom i Georginom, te se čini kako je Cristiano dijete s kojim provodi najviše vremena. Također, često se fotografiše s unučićima koje ima s Ronaldove strane. Iako se nerijetko piše o tome da ne podržava Ronaldovu izabranicu Georginu, često nas Dolores razuvjeri tako što pokaže koliko vremena provodi s njom i dječicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrade (@andrade5212)

Osim što se često bavi čuvanjem unučića, Ronaldova majka ima i restoran u Brazilu koji se zove “Casa Aveiro”. Na zidu restorana se nalazi fotografija cijele porodice. Inače, ona je ovaj biznis pokrenula prije dvije godine.

Dolores se nikada nije udala nakon smrti supruga, ali je u vezi sa Joseom Andradeom, s kojim redovno objavljuje i fotografije. Zajedno putuju, te prate Ronalda i njegove utakmice.

Čini se da Ronalndo i Jose imaju dobar odnos, ako je suditi prema fotografijama koje Jose redovno objavljuje s fudbalerom i njegovom dječicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrade (@andrade5212)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti