Prve svadbene fotografije Petra Graše i Hane Huljić: Mladenka nikad ljepša

Piše: Redakcija

Nakon što su sinoć slavili u Žrnovnici u restoranu Grašinog prijatelja, mladenci su poslijepodne odradili službeno fotografiranje za svoj vjenčani album, a sada se spramaju za ono što smo svi željno iščekivali.

Otkako su prvi puta viđeni u javnosti dok mu je izabranica pomagala iseliti iz zagrebačkog stana, Petar Grašo i Hana Huljić privlače pažnju javnosti. Svi su s nestrpljenjem željno iščekivali ovaj dan, pogotovo posljednjih nekoliko sedmica otkako smo otkrili datum vjenčanja. U ovom trenutku mladenka i mladoženja uputili su se iz ville Harmony na Bačvicama, gdje su odradili službeno fotografiranje za vjenčani album, u crkvu Sv. Dominika u samoj gradskoj jezgri Splita, te će uskoro izmijeniti vjenčane zavjete, te se prstenom na ruci obvezati pred Bogom i svjedocima na vječnu ljubav, vjernost i podršku.

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Mladenci su, kako je gloria.hr danas ekskluzivno donijela, službeno fotografiranje za njihov vjenčani album odradilu u privatnom hotelu na splitskim Bačvicama. Villa Harmony bila je njihov izbor jer su barem taj intiman trenutak željeli zadržati isključivo za sebe. Stoga je fotografiranje odrađeno na posljednjoj etaži hotela, daleko od znatiželjnih pogleda prolaznika i fotografa. Na tom, petom i posljednjem spratu spomenute vile nalazi se Royal Penthouse, najluksuzniji apartman Ville Harmony.

Hana Huljić i Petar Grašo ušli su pred crkvu Sv. Dominika u Splitu, gdje će izreći sudbonosno ‘da’. Obred o kojem se danima priča počeo je u 19 sati, a prisustvuju mu roditelji mladenaca, Vjekoslava i Tonči Huljić te Zoran i Snježana Grašo.

MIROSLAV LELAS/PIXSELL

MIROSLAV LELAS/PIXSELL

TOM DUBRAVEC/CROPIXIzvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još