Kosa boje kupine proljetni je trend koji će savršeno pristajati svakoj brineti

Piše: Redakcija

Do sada ste imali prilike uvjeriti se da obožavamo vesele i vibrantne novokreirane nijanse za kosu, no jedno priznajemo-potpunu očaranost mističnom ljubičastom bojom koja će svaku brinetu pretvoriti u ženu koja zna što je dobar ukus.

Stilistica za frizure, Megan Schipani osmislila je savršen omjer boja i prikladan naziv za isti-blackberry hair (kosa boje kupine) koji podrazumijeva živahnost u kosi nijansom koja, unatrag gledajući, nije bila prvi izbor brineta ili crnki prilikom makeovera. Sam pogled na ove fotografije govori da se stvari u frizerskim salonima mijenjaju na bolje u pogledu zahtjeva završnog look-a klijenta.

Vjerovali ili ne, ova boja ne zahtijeva mnogo brige, osim spremnosti na tipično ispiranje boje pri pranju, a pošto nije korištena tehnika izbjeljivanja kose klijenta, kosi je dozvoljen rast koji ne zahtijeva boravak u salonu svakih mjesec dana.

Izvor: elegant.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti