Patika nikad dosta! Pronašli smo neke od najljepših sezonskih modela po pristupačnim cijenama!

Piše: Marketing

Čini nam se da se niti ove sezone nećemo odreći omiljenih modela modnih patika. Razlog je jednostavan – nosimo ih u gotovo svakoj prilici – bilo da se radi o kombinaciji farmerki i majice kratkih rukava, ili planiramo obući haljinu cvjetnog uzorka – patike će se savršeno uklopiti u svaki outfit. Kako bismo na samom kraju zime osvježili svoje ormare, potražili smo patike u novim kolekcijama Deichmann trgovina i pronašli najljepše modele po prihvatljivim cijenama.

 

Sportska elegancija

Pored modela patika top brendova, Deichmann je i prva destinacija za sve koji su u potrazi za udobnim i modernim modelima patika po pristupačnim cijenama. Za ljubiteljice sportske elegancije, brend Bench pripremio je velik izbor sportskih modela u raznim bojama, zbog čega ćete lako izabrati svoj novi par. Jednostavan dizajn s fokusom na udobnost prvi je razlog zašto brojni kupci sve češće posežu za parom Bench patika koje u Deichmannu možete pronaći po prihvatljivim cijenama – kako za vas, tako i za cijelu porodicu!

 

Klasika se nosi uvijek

Deichmann je omiljeno mjesto kupovine obožavatelja brenda Esprit koji je za predstojeću sezonu pripremio niz nosivih modela modnih patika. Na policama dominiraju modeli u crnoj i bijeloj boji, ali tu su i trendy nijanse poput roze, zelene i plave te široka paleta neutralnih i zemljanih boja. Pronađite modele klasičnog court oblika ili sportske modele koji će vam pružiti stabilnost i udobnost tijekom dužeg nosanja. Esprit prati trendove, pa smo pronašli i velik broj tenisica s platformom koje podjednako obožavaju zaljubljenice u modu svih dobnih uzrasta.

 

Minimalizam koji osvaja na prvu

Povoljne i trendi – patike brenda Graceland najbrži su način da svoju garderobu osvježite i udahnete joj novi život, a da pritom ne potrošite previše. Mi smo u Deichmann radnjama uočili ove jednostavne patike efektnog kontrastnog dizajna u crnoj ili metalik boji, koje nam se čine kao stvorene za prijelazno razdoblje kao i za nadolazeće proljeće. Osim court modela s printom, tu su i brojni modeli u više ili manje sportskom dizajnu, kao i velik izbor patika za cijelu porodicu.

Sada je idealna prilika – posjetite web stranicu i inspirirajte se novim mogućnostima uzbudljivih proljetnih outfita uz Deichmann! https://www.deichmann.com/BA/hr/shop/welcome.html

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti