Goca Tržan otvoreno: Starosna granica mi ne dozvoljava da usvojim dijete

Piše: Redakcija

Pjevačica Goca Tržan (47) nedavno je saopštila da nije ostala trudna ni nakon pete vantjelesne oplodnje, a borbu za proširenje porodice nastavlja.

Ona je otkrila i zbog čega ne može da usvoji dijete.

– Meni starosna granica ne dozvoljava da usvojim dijete, a parovima koji se upuštaju u tu priču potrebno je bar dvije, tri godine da prikupe neophodne papire. Baš sam pričala sa Sergejem Ćetkovićem, koji mi je rekao da radi na tome da se procedura ubrza – kazala je Goca Tržan.

– Raša i ja smo odlučili da, ako ne dobijemo naše dijete, izaberemo nekog klinca kome ćemo pružiti mogućnost da se školuje i živi pristojnim životom. Slažem se da ne treba svako da usvaja djecu, ali ne treba svako ni da rađa. Mi raspravljamo o tome da li treba dozvoliti gej parovima mogućnost usvajanja, a nismo razmotrili koliko hetero parova nije doraslo roditeljstvu – dodala je pjevačica.

– Ja imam dijete i samim tim nemam tu vrstu pritiska da li ću ikada postati majka – istakla je Goca, koja je iz braka sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila kćerku Lenu.

– Međutim, želim da budem roditelj još jednom, da rodim dijete čovjeku koga mnogo volim, koji je pažljiv, pametan, osoba od povjerenja. To čak nije toliko ni njegova potreba, koliko moja. Biti roditelj djeteta koje nije tvoje daleko je teže i kompleksnije nego biti roditelj biološkog djeteta. Uz to, stalno ti spočitavaju da “nije tvoje”. Da smo moj muž i ja usvojili dete, bilo bi naše – zaključuje  Goca, koja se 2015. godine udala za bubnjara Rašu Novakovića.

Izvor: Hellomagazin.rs

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti