Emina Jahović nikad iskrenija: Odlučila sam da odustanem od posla, toksične veze i raznih glavobolja

Piše: S.P.

Pjevačica Emina Jahović trenutno uživa na moru, odakle je podijelila objavu koja je iznenadila njene pratitelje. Emina Jahović je, naime, objavila da je iza nje težak period, te da joj je potreban odmor od svega.

– Najmanje tri godine bez pravog odmora… Ovog ljeta sam odlučila da odustanem od svega, uključujući i posao… Od toksičnih veza i nepotrebnih glavobolja, nepotrebnih ljudi, svake nepotrebne stvari. Imam sreću što sam već napisala nevjerovatan album, kada sam bila inspirisana za njega, s tim teškim stanjem uma… Zima 2022. Pjesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u posljednje vrijeme… Nije bilo lako, ali mi je bilo dragocjeno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u riječi i još bolji zvuk. Sazrela sam, naučila mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira, recimo smirenosti pred oluju za nevjerovatan projekt kome je potrebna pažnja i kreativnost, počela je svoje obraćanje Emina, uz fotografiju na kojoj u plavom bikiniju pozira na ležaljci i ispija koktel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Ona je zatim dodala da se uveliko sprema za nove poslovne projekte, ali da ne želi ništa da radi “na silu”.

– Mnogi od vas me pitaju kada će album, kada će koncert u Areni. Vjerujte mi, spremam se za to… mentalno i fizički, kako bih mogla da isporučim samo najbolje, upotpunjeno energetskom bombom koja će vam otpuhati um. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umjetniku treba vrijeme da pruži ono najbolje, a ja nikada neću biti neko ko će da radi bilo šta samo zato da bih bila u centru pažnje. Nikad mi se to nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način… Ne zanima me ništa drugo. Mislim da sam to uradila. Sada samo slavimo život i osjećamo zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi samo za nas, nikada protiv… Volim vas sve, poručila je atraktivna pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti