Jennifer Lopez udala se za ljubav svog života u posebnim vjenčanicama

Piše: Azra

Trenutno najpoznatiji mladenci na svijetu Jennifer Lopez i Ben Affleck svoj veliki dan sačuvali su daleko od očiju javnosti, sve dok nisu razmijenili zavjete u romantičnoj ceremoniji u Las Vegasu prošle subote.

A sada, kada su konačno vjenčani, na kapaljku puštaju informacije o tom posebnom danu. Tako su otkrili da su i Jen i Ben zavirili duboko u svoje ormare kako bi se obukli za vjenčanje.

Lopez je imala dvije haljine pri ruci za malenu svadbu, prvo je obukla nešto staro, s velikom sentimentalnom vrijednosti za mladenku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)


– Imam ovu haljinu toliko godina, i jednostavno sam je čuvala, čuvala, čuvala. I sada je nosim na dan svog vjenčanja, otkrila je Jennifer nakon što je pokazala klasičnu bijelu haljinu s lađa izrezom. Otkrila je to u emotivnom isječku koji je podijelila dan nakon svadbe na svom On the JLo newsletteru, na kojem je objavila velike vijesti.

Njen frizer Chris Appleton također je objavio sladak isječak na svom Instagramu uz riječi: “Osjećaji u posljednjim minutama prije svadbe”, napisao je.

Lopez se ipak iz decentne bijele haljine presvukla u zapanjujuću kreaciju visoke mode koju potpisuje Zuhair Murad i u njoj je razmijenila zavjete u poznatoj kapelici Little White Wedding Chapel u Las Vegasu. Bijela čipka, gola ramena, a dugi rukavi, korzet i srcoliki izrez dekoltea kao i raskošan šlep koji su osigurali da Jennifer zablista. Na glavi je mala odgovarajući veo kako bi upotpunila izgled.

Pročitajte još