Zlatan Ibrahimović ludo je zaljubljen u 11 godina stariju manekenku

Piše: Azra

Jedan od najboljih fudbalera svijeta, 40-godišnji Zlatan Ibrahimović, i njegova 11 godina starija životna partnerica Helena Seger trenutno uživaju u Italiji.

Zajedno imaju sinove Maximiliana i Vincenta, no čini se da su sad na odmor otišli sami, jer dječaka nije bilo oko njih ni na prethodnim fotografijama s njihova odmora.

Inače, Zlatan i Helena su vezi od 2001., a ona se jednom prilikom prisjetila njihova prvog susreta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao fudbaler da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo, izjavila je Helen u jednom od rijetkih intervjua.

Iako svoj privatan život drže podalje od javnosti, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli kako ima prevelike usne i prekratke noge te da se bolje osjeća u hlačama nego u dizajnerskim haljinama. Ono što je također čini netipičnom ženom nogometaša je činjenica da nema zaposlene kućne pomoćnice.

Photo: Pixell

Zajedno su prebrodili i brojne glasine o Zlatanovim aferama, a jedna od žena s kojom su ga u medijima povezivali je seksi talijanska novinarka Diletta Leotta, s kojom je snimio jednu reklamu.

Te glasine Zlatan je odbio komentirati, a koliko obožava svoju Helenu dovoljno govori njegov odgovor na novinarsko pitanje o tome kakve žene voli.

-Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu, izjavio je Ibrahimović pritom misleći na svoju Helenu.

Inače, Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milionske ugovore koje fudbaler ima sa sponzorima.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti