Princ William pozvao je Harryja i Meghan da se pridruže njemu i Kate ispred dvorca

Piše: Azra

Princ Harry i Meghan Markle pridružili su se princu Williamu i Kate Middleton u šetnji dvorcem Windsor nakon smrti kraljice Elizabete II.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli People Magazine (@people)

Odjeveni u crno, viđeni su kako pozdravljaju promatrače i emotivno primaju cvijeće ostavljene za kraljicu, koja je premunula u četvrtak u 96. godini.

William je pozvao vojvodu i vojvotkinju od Sussexa da mu se pridruže.

Williamu je to bio drugi izlazak u subotu. Ranije tog dana svjedočio je svečanom historijskom trenutku kada je njegov otac, kralj Charles III , službeno proglašen kraljem u palači St. James u Londonu.

Ponovno okupljanje Williama, Kate, Harryja i Meghan je dirljivo, budući da su odnosi između vojvode i vojvotkinje od Sussexa i članova kraljevske porodice posljednjih godina zategnuti, uključujući i kontinuirano otuđenje od Williama i Kate.

U prvom povijesnom govoru otkako je stupio na britansko prijestolje, kralj Charles (73) u petak je izrazio svoju “duboku tugu” i odao emotivnu počast svojoj majci, pokojnoj kraljici Elizabeti .

Kralj Charles odao je priznanje svom mlađem sinu, vojvodi od Sussexa, koji je sada peti u redu za prijestolje. Harryjeva djeca s Meghan, Archie i Lilibet, sada su šesta, odnosno sedma u nizu.

-Želim izraziti svoju ljubav prema Harryju i Meghan dok nastavljaju graditi svoje živote u inostranstvu, rekao je kralj.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti