Kako danas izgleda nekad omiljeni par iz telenovele „Kassandra“, on se znatno promijenio, a ona je ostala gotovo ista

Piše: Azra

Foto: estrelalatina.com

Coraima Torres i Osvaldo Rios odigrali su glavne uloge u venecuelanskoj telenoveli “Kassandra”, koja je bila hit u devedesetim godinama. Serija se snimala od oktobra 1992. do maja 1993. godine i imala je 150 epizoda, a ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao televizijska serija sa španskog govornog područja koja se prikazivala u najviše zemalja svijeta, njih čak 128.

Priča je pratila romsku djevojku Kassandru koja se zaljubi u Luisa Davida i koji nestaje bez riječi nakon što provedu čarobnu noć zajedno. Na scenu onda stupa njegov zločesti brat blizanac Ignacio, koji na prevaru oženi Kassandru kada sazna da je ona naslijedila veliko bogatstvo.

Naslovnu ulogu u seriji je odigrala glumica Coraima Torres, dok je blizance Luisa Davida i Ignacija utjelovio glumac Osvaldo Rios.

Oboje su u to vrijeme s ekrana mamili uzdahe, i muških i ženskih, a otada su prošla gotovo tri desetljeća.

No vrijeme je bilo blagonaklono prema glavnoj glumici iz serije, koja se do danas gotovo nije promijenila, a čak izgleda i još bolje nego tada.

Coraima, kojoj je sada 49 godine, često se na Instagramu hvali svojim isklesanim tijelom i nevjerovatnim trbušnjacima, a izaziva divljenje i svojim licem bez ijedne bore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Glumica je od 1996. godine u braku s kolumbijskim glumcem Nicolasom Monterom i zajedno imaju sina Manua Nicoa.

A za razliku od njegove kolegice iz serije, 62-godišnjeg Osvalda je ipak nešto teže prepoznati, no danas se može pohvaliti puno mišićavijim tijelom nego kada je snimao seriju.

 

Osvaldo iza sebe ima tri propala braka, u kojima je dobio tri sina, a od 2015. je u vezi s 10 godina mlađom kolegicom Ivelin Giro.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti