Rodila je prije pet mjeseci i priznala da mrzi majčinstvo: Ne postaje lakše

Piše: Azra

Pet mjeseci nakon što je rodila Nikki Munoz je izjavila da je roditeljstvo prevara.

– Prošli su mjeseci, a ja i dalje mrzim sve ovo. Majčinstvo je s*anje, rekla je u videu koji je na TikToku pogledan više od 285 hiljada puta.

U videu je nabrojala sve stvari koje mrzi otkako je postala mama: hranjenje sina, uspavljivanje, nošenje, hodanje na prstima po vlastitoj kući i to što je svaki dan isti.

– Majčinstvo je prevara, dodala je.

Munoz smatra da je uhvatila ritam i da dobro brine o djetetu, ali i dalje u tome ne uživa.

– Ne postaje lakše, ali je poznatije. Na početku si izbezumljen, nisi ni svjestan što te čeka i teško je. Danas ima nekog smisla, ali i dalje se uhvatim kako sjedim u mraku u dječjoj sobi i bjesnim jer on ne spava, ispričala je.

@uselessuploads Motherhood: it still sucks 😌#mumsoftiktok #momsoftiktok #parentsoftiktok #parentingtips #mumlife #mom #parentingadvice #mumadvice #fypシ #fyp ♬ How`s Your Day – aAp Vision

Munoz pozdravlja odluku onih koji odluče da neće imati dijete jer će tako “uštedjeti novac i više spavati”, ali nikoga od toga ne želi ni odgovoriti.

– Ne dopustite da utječem na vas. Radite što želite, poručila je.

U odjeljku za komentare našlo se nekoliko onih koji suosjećaju s njom.

“Utješno je znati da nisam sama u ovome”, “Biti mama je prekrasno, ali majčinstvo je stvarno najužasnija stvar koju sam doživjela”, “Volim svoju djecu, ali prodana mi je laž da je majčinstvo predivno”, pisale su neke žene.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti