Schwarzeneggerov sin pokazao isklesano tijelo, fanovi pišu: Kao Arnold u mladosti

Piše: Azra

Foto: Instagram@joebaena

Sin popularnog glumca, Joseph Baena (25), ponosno pokazuje figuru te naglašava važnost sporta i treninga. Njegov otac Arnold Schwarzenegger (75) u mladim je danima izgledao upravo tako, očito su geni odradili svoje. Osim što je često u teretani, Joseph se bavi i plesom te je nedavno nastupao u američkom ‘Plesu sa zvijezdama’.

Istaknuo je u jednom od intervjua kako su ga u srednjoj školi maltretirali zbog prekomjerne težine te je sada zagovornik fitnessa, zdrave prehrane i općenito brige o životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

S ocem se često druži, a jedna od omiljenih aktivnosti obojiici je vožnja biciklom. Sličnost s ocem je očita, no za ovakvu definiciju tijela potrebno je mnogo rada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

– Moj tata je stara škola, on ne vjeruje u milostinju. Vjeruje da se naporan rad isplati, a vjerujem i ja – izjavio je Joseph.

Izvor:24sata.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti