Par snimio svoje zaruke uz vodopad, trenutak upropastila turistkinja

Piše: Azra

TikTok / Printscreen

Zaruke su za svaki par poseban trenutak u životu. Jedan muškarac kleknuo je ispred svoje izabranice ispred vodopada u Reykjaviku. Video je izazvao veliki broj negativnih reakcija, ali ne zbog načina prosidbe, već zbog turistkinje koja je upropastila trenutak.

U trenutku kada je muškarac kleknuo, turistkinja je ušla u kadar, kako bi fotografisala prirodu.

Ako je suditi prema videu, turistkinja nije bila svjesna što se u tom trenutku događa.

@jordanemcgowan Honestly i find it funny 😂 no harm done its a laugh to watch. #iceland #travel #traveltiktok #proposal #fiance #proposalvideo #proposalgoals #proposalgonewrong ♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

-Gledajte kako ova žena uništava moj video prosidbe, čuje se u videu.

Sretne vijesti su da je djevojka pristala udati se za svog dečka, a negativni komentari bili su usmjereni na nepoznatu ženu, govoreći kako je bila svjesna šta radi.

– ‘Ne može me niko uvjeriti da ovo nije učinila namjerno’, ‘Tačno je znala šta se u tom trenutku događa i napravila je to s namjerom’, samo su neki od komentara ispod objavljenog videa.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti