Razlika od 32 godine nije ih spriječila da se zavole: On je bio zabranjena ljubav Nede Arnerić

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @srpska_kinematografija_

Glumica Neda Arnerić osvojila je publiku bivše Jugoslavije svojim talentom, harizmom, ali i nevjerovatnom ljepotom.

Bila je i tiha patnja mnogih muškaraca, a njenom šarmu nije mogao odoliti ni kolega Dejan Karaklajić, za kojeg se i udala. Ipak, samo dvije godine kasnije se razvela, ali je s Karaklajićem je ostala u prijateljskim odnosima.

Sljedeći put kada je stala na „ludi kamen“ suočila se sa osudama javnosti. Naime, udala se za Radeta Markovića, koji je od nje bio stariji 32 godine.

Njenom izabraniku protivila se i njena majka, ali Nedu to nije pokolebalo. Ipak, i od njega se razvela, i to nakon samo tri godine.

– Čak 32 godine je ogromna razlika, koju ja nisam osjećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, da čitam pametne pisce, pripremam ulogu za pozorište. Naučila sam da skijam, da igram tenis, šetali smo po planinama, zavoljela sam prirodu… Bilo nam je prelijepo. I sve dok je Rade bio živ, kada god bismo se sreli, s nostalgijom smo se prisjećali tih naših godina. On je imao veliku ulogu u mom životu, ispričala je glumica svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordana D Ristić (@gordanadristic)

Neda je bila mlađa čak i od Radetovog sina, poznatog filmskog reditelja, Gorana Markovića. On je prihvatio očev novi brak, pa se i Neda jednom prisetila:

-Goran je bio beskrajno duhovit čovjek. U vrijeme kad sam bila u braku s njegovim tatom, to je za sve nas bila smiješna situacija. Bila sam mu, zapravo, maćeha pa me tražio džeparac i pitao što sam kuhala za ručak. Posle je i Goran povukao na tatu, jer uvijek je imao mlađe žene. Ne pada jabuka daleko od stabla, govorila je.

Treći put se udala za Milorada Mešterovića sa kojim je provela tri i po decenije, a njegovu smrt nikada nije preboljela.

Pročitajte još