Evo ko su bolje polovice Mrle i Prlje iz grupe “Let 3”: Jedna se rijetko pojavljuje, a druga je svima dobro poznata

Piše: L. K. P.

Članovi grupe „Leta 3“ izazvali su pravo oduševljenje fanova ne samo u svojoj zemlji Hrvatskoj, već i u cijelom regionu, nakon što su se plasirali u finale Eurosonga u Liverpoolu. Tamo su došle i njihove ljepše polovine da ih podrže i naravno izazvale interes javnosti.

Poznato je da je Damir Martinović Mrle u ljubavi s muzičarkom Ivankom Mazurkijević više od 12 godina i s kojom je 2011. godine dobio kćerku Evu, a par slovi kao jedan od najzanimljivijih na hrvatskoj estradi.

Ona je jednom prilikom za hrvatske medije ispričala kako je upoznala Mrlu.

-Upoznali smo se prilikom nekih koncerata u Klubu 100 koje sam ja organizirala jer sam bila programska voditeljica. Nakon što je HDZ pobijedio u Gorici, odmah su nas skinuli, a zadnja predstava bila je ‘Kiklop’ Ivice Buljana. Provokativna i snažna predstava, koja je i zbog našeg odlaska uzburkala moje uspavane srčane zaliske. Tu se iz pepela rodila Eva. Prva žena, kazala je tada.

Nakon desetljeća veze i vjenčanja u videospotu ovaj par svoju je ljubav planirao i službeno ozakoniti 2021. godine na otočiću San Marino pored Novog Vinodolskog, no morali su to otkazati jer je Ivanka bila pozitivna na koronavirus. Par je i ranije nekoliko puta otkazivao vjenčanje.

– Kad ti svemir poručuje da ti nije vrijeme ili da si zakasnio, kako god hoćete nazvati to, onda to treba prepustiti sudbini. Sad ova nova pjesma, ljubav se budi, kazala je Ivanka.

Mrle iza sebe ima brak s Jelenom Germuth, s kojom ima i kćerku Rožu, dok je Eva Ivankino jedino dijete. Iako je skrivaju od javnosti i rijetko objavljuju njene fotografije, Eva se pojavljuje u spotu za pjesmu “Seagull”, koja je dio zajedničkog multimedijalnog projekta njenih roditelja Mr. Lee & IvaneSky.

Foto: Pixsell

Zorana Prodanovića Prlju došla je podržati supruga Marija, koja se inače rijetko pojavljuje u javnosti, a povela je i njihove kćerke Veru i Maru. Prlja i supruga ranije su snimljeni i kako se strastveno ljube na ulici ispred hotela u kojem je odsjeo Let 3, u čemu ih nisu omeli znatiželjni pogledi slučajnih prolaznika ni fotografi.

Pročitajte još