Za ovim turskim glumcima uzdišu žene u cijelom regionu

Piše: L. K. P.

Sa svojim šarmom, talentom i upečatljivo dobrim izgledom, ovi turski glumci postali su srcolomci, ne samo u Turskoj, već i u cijelom regionu, a i šire. Predstavljamo vam pet najzgodnijih turskih glumaca.

Burak Özçivit

Sa svojim očaravajućim plavim očima, izraženom linijom čeljusti i grubom muževnošću, Burak Özçivit je na samom vrhu popisa najzgodnijih turskih glumaca. Poznat po svojim ulogama u popularnim TV serijama poput „Osmana“ i „Dnevnik ljubavi“, Burakova harizmatična prisutnost na ekranu ostavlja publiku bez teksta. Osim njegovog izgleda, njegov talent i svestranost kao glumca učvrstili su njegovu poziciju kao jednog od vodećih ljudi u industriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

Alp Navruz

Zadivljujućim izgledom obezbijedio  je veliku popularnost u Turskoj i šire. Sa svojim zavodljivim pogledom, besprijekornim stilom i tjelesnom građom kojoj bi svaki muškarac zavidio, Navruz je pravi srcolomac. Poznat je po nastupu u mnogim hit serijama, jedna koju bi izdvojili je “Budi moje sunce“. Svakim novim pojavljivanjem na sceni nastavlja osvajati srca svojim neosporivim talentom i šarmom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tolga Mendi (@tolgamendi)

Tolga Mendi

Ovaj zgodni glumac posjeduje magnetsku privlačnost koja ga je učinila omiljenim među gledaocimaa turskih drama. U seriji „Moja lijeva strana“ odigrao je fantastičnu ulogu imućnog šarmera Selima. njegove upečatljive osobine, uključujući njegove prodorne oči i muževnu građu, osigurale su mu vjernu bazu obožavateljica i brojna priznanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Murat Yıldırım (@mrtyldrm)

Murat Yildirim

Murat Yildirim nije samo nevjerovatno talentiran glumac, već i sam po sebi srcelomac. Svojim izražajnim očima i grubo zgodnim crtama lica, Murat je ostavio neizbrisiv trag u turskoj industriji zabave. Njegov portret zadivljujućeg lika u seriji „Igra šutnje“ priskrbila mu je pohvale kritičara i sljedbenike vjernih obožavatelja.

Can Yaman

Can Yamanova harizmatična prisutnost i dječački šarm katapultirali su ga u međunarodnu slavu. Često opisivan kao “turski Tom Cruise”, Canov dobar izgled i neporeciv talent učinili su ga jednim od najtraženijih glumaca njegove generacije. Jedne od svojih uspješnih uloga Can je odigrao u hit serijama poput „Gospodin pogrešni“ i „Sanjalica“. Can nastavlja osvajati srca svojim zaraznim osmijehom, uglađenim ponašanjem i nepobitnom privlačnošću na ekranu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti