Gdje su danas i kako izgledaju kćerke Marine Perazić

Piše: L. K. P.

Marina Perazić, pop pjevačica koja je bila jedan od začetnika elektronske muzike u bivšoj Jugoslaviji.

Važila je i za seks simbol jugoslovenske scene osamdesetih godina, kada je prvo nastupala u sklopu grupe “Denis i denis”, a potom i kao solo umjetnica.

Imala je turbulentan ljubavni život, a najviše se pričalo o njenoj vezi sa Ivanom Feceom Firčijem, bubnjarom legendarne grupe Ekatarina Velika.

Kako je jednom prilikom ispričala imali su mnogo problema u vezi, ali iz vanbračne veze sa njim dobila je dvije prelijepe kćerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Perazic (@marinaperazic)

Godine 1993. godine rodila je kćerku Miju, a dvije godine kasnije drugu djevojčicu koju su nazvali Luna. Par se razišao 1997. godine i Marina se sa djecom vratila u Hrvatsku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Katarina Fece (@nycgirl81291)

Mia je ostvarila san iz tinejdžerskih dana i otišla u New York, ali nije postala glumica kako je htjela, već kreatorka, a njen autentični modni ukus do izražaja dolazi i u ličnom stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Maria Feöcze (@lunafeocze)

Druga kćerka, tri godine mlađa Luna kada je u pitanju fizički izgled i talenat ne zaostaje za svojom starijom sestrom. Ona se pojavila u takmičenju “Prvog glasa Srbije”, a sada je izgleda pjevačku karijeru zamjenila manekenskom, a mnogi komentarišu da neodoljivo podsjeća na majku iz mlađih dana.

Pročitajte još