Najljepša žena fudbalera otkrila koliko puta sedmično vodi ljubav sa svojim mužem

Piše: L. K. P.

Sergio Ramos i Pilar Rubio spadaju u grupu najpoznatijih parova u Španiji i svijetu. O njima se svašta zna, a ono što je bilo nepoznato o njenom braku sa Ramosom, Pilar Rubio je otkrila gostujući u emisiji “La Resistencia”. Mnoge teme jednostavno za nju nisu tabu.

Pilar Rubio bila je gošća u emisiji kontroverznog španskog voditelja Davida Bronkana, poznatom po intrigantnim pitanjima kakvo je svakako bilo i ono koje je postavio Ramosovoj supruzi i svojoj koleginici s obzirom na to da ona od 2014. vodi “El Hormiguera”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

Bronka je tako pitao koliko puta sedmično vodi ljubav sa svojim suprugom.

-Svaki dan! Ponekad i po nekoliko puta dnevno. Naravno, kada nisam u Madridu na snimanju emisije, odgovorila je Pilar i izazvala reakcije u studiju.

Voditelj se nadovezao: “Pa nije ni čudo što imate četvero djece”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

I dok joj pitanje o intimnim odnosima nije predstavljalo problem, na ono koje se ticalo njene voditeljske plaće nije željela da odgovori. Pa dobro i to je dio intime. Međutim, pristala je da otkrije koliko novca ima na bankovom računu.

-Samo 52 hiljade eura, i to je to, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

Pomenuta cifra jeste sitnica u odnosu na više desetine miliona eura na koliko se procjenjuje bogastvo njenog muža, ali je mimo toga daleko od zanemarljive brojke.

Pilar i Sergio u braku su od 2019. i imaju četvoricu sinova. Za nju kažu da je najljepša među ženama fudbalera.

Pročitajte još