Kako su se Kardashianke ‘transformirale’: Neprepoznatljive, a negiraju plastične operacije

Piše: L. K. P.

Khloe Kardashian (39) nedavno je objavila niz fotografija s bakom Mary, neke su bile nove, a neke starije pa je tako još jednom pokazala svoju nevjerovatnu transformaciju. Fotografije mlade Khloe gotovo pa i ne liče na Khloe, a slično je i s ostalim sestrama ‘klana’ Kardashian-Jenner.

Mnogi pratioci komentirali su fotografije koje je Khloe objavila govoreći da ‘je bila predivna prije te da nikada nije trebala ‘ići pod nož’.

– Zašto si se toliko operirala, bila si toliko lijepa prije – pisali su neki, a jedan se pratitelj našalio: ‘Čudi me što te baka uopšte prepoznaje’, bili su samo neki od komentara.

Inače, Khloe je priznala da je imala operaciju nosu te da je uzimala injekcije koje su slične botoksu. Osim toga, pretpostavlja se da ima filere u usnama te da se podvrgnula tretmanima mršavljenja.

Najpoznatija sestra, Kim Kardashian (42) javnosti je postala poznata još početkom 2000-ih dok je radila za bogatu nasljednicu Paris Hilton (42), a osim što je kroz godine mijenjala frizure i stilove oblačenja, Kim je priznala da se podvrgnula estetskim zahtjevima. Osim botoksa i laserskog uklanjanja dlačica, Kim se podvrgnula brisanju ožiljaka i strija koje je zadobila nakon poroda.

Također, reality zvijezda na društvenim je mrežama u videu priznala da je primila injekcije kortizona u stražnjicu. Iako negira plastične operacije, mnogi stručnjaci rekli su kako je vidljivo da je imala operaciju nosa i liposukciju.

Najstarija sestra, Kourtney Kardashian (44) navodno je operirala samo grudi dok je imala 21 godinu, a kasnije je izjavila da je zbog tog požalila. Jednom je prilikom rekla i da razmišlja o uklanjanju.

Veliku transformaciju imala je Kylie Jenner (25) koja negira operacije, izuzev filera u ustima i implantanata u grudima, a svi vjeruju da je reality zvijezda operirala stražnjicu.

– Velika zabluda o meni jest da sam napravila puno operacija, a imam samo filere – rekla je jednom prilikom.

Najmanju transformaciju imala je manekenka Kendall Jenner (27) koja je izrasla u pravu ljepoticu, a iako nije potvrdila nijedan estetski zahvat, pretpostavlja se da je ima filere u ustima te da se podvrgla operaciji nosa.

Pročitajte još