Popularna Šeherzada promijenila izgled: Zbog nove uloge promijenila boju kose

Piše: I. H.

Poznata turska glumica Berguzar Korel, koju pamtimo po ulozi Šeherzade u seriji „1001 noć“, nedavno je na svom Instagram profilu podijelila fotografije na kojima više nije brineta.

Naime, glumica se za novu ulogu u seriji odlučila na drugačiji izgled, a za tu priliku svoju kosu ofarbala je u plavo. Glumica je navela i da je uzbuđena zbog serije te je navela citat svoje uloge u ovoj seriji:

“Zapamtite, nijedan kriminalac ne može pobjeći od miliona”, poručila je Berguzar Korel.

Riječ je o novoj seriji “Dugum”, koja će se prikazivati na platformi Prime video u Turskoj. Kako glumica navodi serija je zapravo prvi lokalni Amazonov detektivski triler, a svoje premijerno prikazivanje imat će 2024. godine.

Nedugo nakon toga podijelila je i fotografiju u kojoj pozira naslonjena na sto u bijelom sakou i majici, a u opis fotografije napisala je:

“Draga Neslihan, družit ćemo se neko vrijeme, dobrodošla.”

Podsjećamo, ova 40-godišnja glumica dolazi iz poznate turske glumačke porodice, a svoju prvu ulogu ostvarila je u seriji “1001 noć” koja je dostigla svjetsku slavu. Upravo po toj seriji pamti je i publika iz Bosne i Hercegovine.

Ona je u seriji “1001 noć” glumila zajedno s glumcem Halitom Ergencom gdje su glumili partnere. Nedugo nakon toga oni postaju par i u stvarnom životu, nakon čega su se 2009. godine vjenčali i sada zajedno imaju i troje djece, sinove Alija i Hana te kćerku Lejlu.

Pročitajte još