Neprepoznatljiva pjevačica na naslovnici Voguea: Dua Lipa za francuski časopis otvorila dušu

Piše: I. H.

Britanska pjevačica albanskog porijekla Dua Lipa, ove godine je odlučila istražiti i druge strane umjetnosti, pored muzike, inače njenog prvobitnog izbora, no sad je odlučila sreću okušati u modnim vodama.

Ova zvijezda, uz čije pop hitove vrlo često volimo zaplesati, sve je iznenadila kad se našla na naslovnici francuskog Voguea.

 

Početkom ljeta brend Versace predstavio je kolekciju punu leptira, koju su zajedno osmislile Donatella Versace i Dua Lipa, a slavna pop pjevačica sad je osvanula i na naslovnici francuskog izdanja svete modne knjige Vogue, i to u potpuno neprepoznatljivom izdanju.

 

 

Neprepoznatljiva pjevačica iznenadila svojom pojavom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Naslovnicom i fotografijama iz editorijala koje je snimila za francuski Vogue, Dua Lipa je pokazala da nije samo sladunjava pop zvijezda, već i žena koja se zbog umjetnosti i mode ne boji zagaziti izvan okvira onoga što joj je poznato.

 

 

 

Na fotografijama koje je snimio Mert Alas, Dua Lipa ima zalizanu kosu i minimalan make up na licu, no ono zbog čega je postala potpuno neprepoznatljiva su obrve, koje su inače njen zaštitni znak i tiha patnja mnogih žena.

 

Za potrebe ovog snimanja, Dua Lipa je izblajhala obrve, zbog čega je njeno lice dobilo potpuno drugačiji izgled od onoga na što smo naviknuli.

 

 

Slavna pop zvijezda, koju smo ove godine imali priliku vidjeti i u filmu Barbie, sjela je s  novinarom Arthurom Dreyfusom i potpuno ogolila dušu, najavljuje francuski Vogue.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Od djetinjstva na Kosovu, pa do života u Londonu i velikog uspjeha na muzičkoj sceni, slavna pjevačica je modnom časopisu otkrila mnoge tajne.

 

Naslovnica i fotografije iz editorijala na kojima Dua Lipa izgleda neprepoznatljivo, objavljene su na Instagram profilu francuskog Voguea, a sam časopis na kioscima će se pojaviti 30. 8. 2023.

 

 

 

Pročitajte još