Meghan Markle započela novi biznis: Smiješi joj se ogromna zarada

Piše: I. H.

Prije nekoliko dana, počelo je da se šuška da se princ Harry sprema na put u Veliku Britaniju, a cijeli svijet pita hoće li se susresti sa svojom porodicom s kojom je trenutno u veoma lošim odnosima.

 

Naznaka da će se to dogoditi nema, a izvor blizak palati tvrdi da do susreta neće doći.

 

 

Meghan Markle ga neće pratiti prilikom ove posjete, a razlog iste je humanitarna priredba kojoj Harry već godinama tradicionalno prisustvuje, a pratila ga nije ni na njegovom nedavnom putovanju u Singapur, prenosi Kurir.rs.

 

Izgleda da se Meghan u potpunosti bacila u biznis vode. Naime, šuška se da vojvotkinja od Susexa sad ima novi poslovni plan koji bi joj mogao donijeti odličnu zaradu.

 

Naime, Meghan navodno planira povratak na društvene mreže, a kako stručnjaci trenutno tvrde, mogla bi postati jedna od najplaćenijih influenserki.

 

Otkako se pojavio novi Meganin profil na Instagramu, ne prestaje intrigirati te nimalo ne čudi što je javnost uvjerena da je Markl odlučila da se vrati.

 

Njen posljednji nalog je bio onaj sa suprugom “Sussex Royal” koji je deaktiviran 2020. godine kada je par prestao biti aktivan u kraljevskoj porodici.

Profilna fotografija ukrašena je božurima, navodno Meghaninim omiljenim cvećem, a dobro upućen izvor koji je blizak njenom timu ove nedjelje je potvrdio: “Da, to je ona. Očekujte objavu vrlo brzo. Ona se vraća.”

 

Profil prate neki Meganini stari prijatelji, a mnogi se sjećaju da je još prošle godine u jednom intervjuu izjavila da se vraća na Instagram.

 

Vojvotkinjin “novi” račun već ima 76.000 pratitelja i stručnjaci kažu da bi to moglo biti veliki poticaj njenim finansijama.

Eric Schiffer, stručnjak za društvene mreže koji savjetuje zvijezde poput bivše Disneyjeve glumice Belle Thorne, uvjeren je kako će Meghan imati veliki uspjeh.

“Mislim da povratak Meghan na Instagram neće iznenaditi nikoga. Ona ima novog talent menadžera i ovo je sljedeći logičan korak. Očekivao bih da će brzo postati jedan od najpraćenijih na Instagramu. Imate slavne osobe poput Kardashianki koje mogu zaraditi milion dolara za jednu objavu koja promoviše neki proizvod. Nema razloga zašto Meghan ne bi mogla zaraditi takve honorare. No, mora biti oprezna kao vojvotkinja da ne bi reklamirala svaki proizvod – treba se fokusirati na kvalitetne brendove i firme koje su u skladu s njenim političkim i društvenim uvjerenjima“, objasnio je.

Njegovo mišljenje dijeli i marketinški stručnjak Kent Moore, koji vodi OneEyedSocial i radio je s glumcima poput Sir Patricka Stewarta iz Zvjezdanih staza.

 

“Mislim da bi Meghan odmah ušla među deset najplaćenijih influenserica na svijetu. Njen status je jedinstven, jer je slavna, glumica je i osoba iz kraljevske porodice. Ona bi mogla naplatiti milion dolara po objavi kao apsolutni minimum”, uvjeren je.

 

 

Inače, Meghan je u više navrata pokazala svoju moć influenserice kad su odjeća ili torbe koje je nosila vrlo brzo razgrabljeni.

Primjerice, tako je brend NuCalm, koji prodaje flastere protiv stresa, doživio veliki skok u prodaji otkako je vojvotkinja fotografisana kako nosi njihov flaster na zapešću, dok je obavljala poslove u blizini svoje kuće u Montecitu u Kaliforniji.

 

 

 

Pročitajte još