Glumica otkriva: Charlize Theron napravila beauty grešku koju sebi nikad neće oprostiti

Piše: I. H.

Tanke obrve harale su trendom devedesetih godina, i to toliko tanke da danas izgleda poprilično smiješno i strahovito neprirodno. Ipak, trendu su se pokorile mnoge svjetske zvijezde, a glumica Charlize Theron otkrila je da još uvijek žali zbog svog izgleda.

Obzirom da svjedočimo velikom povratku svih trendova devedesetih, mnogi su se pribojavali da će se u modu vratiti i tanke obrve kakve su bile apsolutni must-have. Iako je Bella Hadid odlučila podržati povratak počupanih obrva, mnoge zvijezde radije njeguju prirodnu ljepotu i gustoću obrva.

Pretjerano počupane obrve koje pravi tanki luk bile su jedan od najpopularnijih trendova kada je glumica Charlize Theron započinjala svoju karijeru prije gotovo tri decenije, ali danas taj trend ne želi ponoviti. Šta više, žali što ga je ikad slijedila.

„Još uvijek se oporavljam od toga“, rekla je glumica priznavši da su tanke obrve trend kojem se ne želi nikada vratiti, iako se polako vraćaju u modu.

U to su vrijeme Jennifer Lopez, Jessica Alba i Kate Moss bile zvijezde koje su vodile prešutnu bitku koja će imati tanje obrve, ali danas sve tri njeguju gušće, prirodnije obrve. Prirodan look njeguje i slavna 48-godišnja glumica koja je nedavno demantovala tvrdnje da se podvrgnula faceliftingu.

Podsjetimo, Charlize je nedavno izjavila da nije radila facelifting i da je nerviraju pitanja oko toga, te da bi više empatije prema drugima svima više odgovaralo, rekla je Theron objasnivši da je prihvatila starenje i znakove starenja na svom licu.

Pročitajte još