Ekstravagantna Lourdes Leon: Madonnina kćerka polugola na crvenom tepihu

Piše: I. H.

Madonnina kćerka Lourdes Leon poznata je po ekstravagantnim izdanjima, međutim, u posljednje vrijeme definitivno pomjera granice sa svojim kombinacijama.

 

Kćerka kraljice popa stigla je na crveni tepih Vogue Fashion Nighta u Madridu, gdje su se za ovo događanje sve dame posebno sredile, no Lourdesino izdanje sve je ostavilo bez teksta.

 

Ova 26-godišnjakinja je pred fotografe stigla u uskoj dugoj haljini s dugim rukavima koja je po sebi imala pruge i dezen sa zmijama. Ono što je posebno privuklo pažnju je materijal koji je bio providan, te su se ispod njega vidjele njezine grudi i stražnjica.

Na njezina golišava izdanja u posljednje vrijeme svi su se navikli, ali odjevnom kombinacijom prije ove sve je još više šokirala. Mrežasta haljina koja njezino golo tijelo nije doslovno  nikako sakrila, pokrenula je lavinu komentara prije nekoliko dana.

 

Kao kćerka jedne od najvećih pop-zvijezda, Lourdes nije imala normalno djetinjstvo i odrastala je pod lupom javnosti, a u medijima su je kao malu često nazivali “ružnim pačetom”.

No “pače” je danas postalo “labud”, a Lourdes se čak uspjela ostvariti i kao model, te je dosad već snimila kampanje za neke od najpoznatijih modnih kuća.

 

Pažnju javnosti privlači naročito svojim buntovnim ponašanjem, što je još jedna zajednička stvar koju ima s majkom, a često se može vidjeti i s neobrijanim pazusima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Inače, Lourdes je najstarija od Madonnine djece, koju je dobila s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero usvojeno, a sina Rocca dobila je s rediteljem Guyem Ritchiejem.

Pročitajte još