Zavirite u dnevni boravak Bojane Gregorić Vejzović

Piše: L. K. P.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović sa svojim Instagram pratiteljima povremeno voli podijeliti neke detalje iz svog privatnog života, ali i svakodnevice.

Prije dvije godine obavijestila javnost da se s porodicom seli u novi dom nakon što su u dotadašnjem proveli čak 15 godina.

-Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti! No vrijeme je za novo poglavlje! Klinci su konačno dobili svatko svoju sobu, i sreći nema kraja. Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, muziku, i dovodi životinjsko carstvo, napisala je.

Glumica je znala s pratiteljima podijeliti i nekoliko fotografija dok su renovirali stan i pokazala kako gletala zid. Impresionirala je mnoge svojim sposobnostima, a onda dobivala i poslovne ponude, najčešće svojih kolega glumaca.

-Zaleti se do mene. Majstori otkazali taman, pisao joj je Slavko Sobin.

Inače, Bojani oko kućanskih poslova inače pomaže jedna gospođa, no izgleda kako se ovog puta poznata glumica sama uhvatila mnogima najomraženijeg kućanskog posla – usisavanja.

Sada je Bojana objavila video u kojem je pokazala kako usisava stan i usput pokazala još neviđeni dio njihovog dnevnog boravka.

U videu vidimo njen prostrani dnevni boravak, koji je savršen spoj klasičnog i modernog stila. Bojana se odlučila za dugački šareni tepih, koji se proteže večinom boravka u kojem prevladavaju sivi i bež tonovi. Namještaj je također u neutralnim tonovima, osim jednog naslonjača tirkizne boje.

Inače, na snimci vidimo i velike lučne prozore koji dodatno osvjetljuju prostor boravka, a najveći dio stana dodatno je ‘oživila’ sobnom biljkom u središtu prostora.

Podsjetimo, glumica je znala s pratiteljima podijeliti i nekoliko fotografija dok su renovirali stan, a nedavno je objavila video u kojem je pokazala kako njen suprug Enes Vejzović skuhao grah za ručak i usput pokazala još neviđeni dio njihove kuhinje.

U videu vidimo kako je kuhinja uređena u modernom stilu. Bojana se odlučila za bež kuhinjske ormariće, što se odlično uklopilo s ostatkom prostora, pošto cijelom kuhinjom prevladavaju neutralni tonovi. U kuhinji se također nalazi i staklena napa, a porodica Vejzović svoja jela pripremaju na indukcijskoj ploči za kuhanje.

Pročitajte još