Zavirite u dom Ane Sević: Stan odiše nestvarnim luksuzom, a jedna stvar ga čini posebno zanimljivim

Piše: I. H.

 

 

Pjevačica Ana Sević povukla se iz javnog života i uživa u odgajanju djece zajedno sa suprugom Danielom Nedeljkovićem.

Petočlana porodica živi na Vračaru, u prostranom, moderno opremljenom stanu. Kako prenose tamošnji mediji, Ani je bilo veoma bitno da stan bude prilagođen djeci, tako da se trudila da ne pretjeruje sa detaljima, ali je, ipak, vodila računa da sve bude prostrano i udobno.

 

 

U stanu ove pjevačice, uglavnom, preovladavaju moderni komadi, a zahvaljujući fotografijama sa društvenih mreža, vidimo da u dnevnom boravku centralno mjesto zauzima kožna garnitura sivo-zelene nijanse, a u istom tonu je fotelja, kao i police na kojima su svoje mjesto našle porodične fotografije. Na zidovima se nalaze umjetničke slike.

 

 

 

Dio koji je Ani jako bitan, zasigurno je i njen veliki ormar, u kojem, uglavnom, dominiraju zlatni tonovi. Pjevačica ga je preuredila po svojoj mjeri, tako da njena odjeća  ima posebno mjesto u njenom stanu.

Naime, s obzirom na to da je Ana prošle godine na svijet donijela dječaka, njen ponosni suprug bio je presretan zbog proširenja porodice, a svojoj voljenoj odlučio je da ispuni veliku želju.

 

 

 

Pjevačica nikad nije krila da joj suprug ispunjava svaku želju, a dugo je priželjkivala da u toplini svog doma ima spa i prostrani bazen.

Kako se pisalo, pevačicin suprug je Anu častio, ni manje ni više, nego bazenom u stanu, a sada je pjevačica pokazala kako uživa u svom domu i čistom luksuzu.

 

Naime, ona je pokazala kako izgleda završen bazen napunjen vodom, a cjelokupni užitak upotpunili su tako što su stavili i televizor u istoj prostoriji.

 

 

Dok je gledala dokumentarac o Bekamovima, Ana je sa svojim pratiocima podijelila dio savršene atmosfere iz svog stana.

Pročitajte još