Detalji veze zgodnog Balkanca i Charlize Theron: Ovom osobinom je potpuno opčinio

Piše: L. K. P.

Prije desetak mjeseci u javnosti se pojavila vijest da je čuvena glumica Charlize Theron uplovila u romansu sa Aleksandrom Dimitrijevićem, koji je porijeklom sa Balkana.

Kako prijatelji ovog para otkrivaju, njihova veza napreduje, a par uživa u ljubavi i sretniji su nego ikada.

Theron (48) i Dimitrijević su se našli u centru pažnje javnosti u januaru kada su izazvali spekulacije o romansi.

– Aleks je srdačan i zabavan momak, Charlize ga podržava i imaju mnogo istih interesovanja; planinarenje, čitanje, gledanje televizije kod kuće – izjavio je izvor za US Weekly.

Štaviše, Dimitrijevića su odlično prihvatili njeni najdraži, porodica i prijatelji.

Glumica je u maju ekskluzivno potvrdila da su njih dvoje “nekoliko mjeseci” u vezi, nakon što su se upoznali na jednom događaju.

U to vrijeme, veza je bila u ranoj fazi, ali sada je već jasno da se zaista vole.

Pre veze sa Dimitrijevićem, Theron je nakratko bila povezana sa Gabrijelom Obrijem 2022.

Osim njega Charlize je bila u vezi i sa Shonom Penom – od koga se rastala u junu 2015. nakon manje od dvije godine zajedničkog života. Tu je i Stuart Taunsend, s kojim je bila u vezi deset godina i s kojim je raskinula 2010.

U septembru 2020. godine, dobitnica Oskara je otkrila da je u redu što nije u vezi. Umjesto toga, Theron je objasnila da je srectna i posvećena odgajanju djece koju je usvojila 2012. i 2015. godine.

– Iskreno mogu reći da se ne osjećam usamljeno. Uživam sa svojom djecom i ne patim što nemam partnera. Nije lako biti roditelj, na kraju dana samo legnem u krevet i zaspim u sekundi. Ništa drugo mi i nije potrebno – priznala je glumica svojevremeno.

Pročitajte još