Iskopirajte tri jesenja stajlinga lijepe Ane Ivanović

Piše: L. K. P.

Bivša teniserka Ana Ivanović odlučila je da se povuče iz tenisa i posveti se porodici i odgajanju djece. Nedavno je pokreula i svoj brend kozmetike, a niko ne može poreći da ona i te kako brine o svom izgledu.

Iako prirodno lijepa, Ana se svakodnevno njeguje, trudi se da ide u korak s modnim trendovima i baš zbog toga je postala jedna od onih poznatih ličnosti u kojima žene traže modnu inspiraciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ona često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima prikazuje sebe u različitim modnim izdanjima, a kako je počela jesenja sezona to je postalo sve učestalije.

U posljednjih nekoliko dana objavila je čak tri različita stajlinga, a na vama je da izaberete koji od njih biste najradije željeli da iskopirate.

Savršeni plavi komplet, sačinjen od pantalona sa ravnim nogavicama bio je jedan od njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Savršen za one dane kada nam temperature dozvoljavaju da se malo još opustimo u uživamo u kratkim rukavima. Uz njega Ana je uklopila tamnoplave patike i bijele čarape i izgledala je savršeno.

Drugi njen stajling je bio savršen za neku proslavu i odisao je elegancijom. Kratka crna majica otkrivala je njen stomak, a zlatna midi suknja dala je dozu elegancije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Preko crne majice Ana je prebacila sako tamnoljubičaste boje, koji je učinio da izgleda odlično. Uz sve to, cipele u drečavoljubičastoj boji bile su – sjajan izbor.

Treća, casual odjevna kombinacija suprube Bastiana Schweinsteigra pobrala je veliki broj lajkova na Instagramu. Ovaj puta u pitanju su jarko roze pantalone, takođe kombinovane sa kratkom top majicom koja je otkrivala njen stomak i vitak struk.

Pročitajte još