Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita: Rijetku fotografiju objavila njegova kćerka

Piše: L. K. P.

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz objavila je fotografiju s roditeljima iz restorana i tako dirnula u srca svojih pratitelja.

U zagrljaju oca Miše i majke Mire napisala je “Oni su SVE” te na taj način poručila svojim pratiteljima kako nam roditelje nitko i ništa ne može zamijeniti.

“Da, oni su sve, uvijek će te saslušati, uvijek će ti pomoći i biti tu za tebe”, “Tako vas je lijepo vidjeti”, “Uživaj s njima”, “Sve dok su roditelji živi vi ste nečije dijete”, “Niko i ništa ne može zamijeniti roditelje”, glasili su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

Jednom prilikom za hrvatske medije otkrila je i kolika joj je podrška njena porodica.

– U svakom slučaju najvažniji i najveći utjecaj na moje formiranje kao osobe imala je moja porodica, moji roditelji. Kroz godine čovjek mora znati i sam sebe usmjeriti, ali obitelj je uvijek tu da ti čuva leđa. Danas mladi često svoje uzore nalaze u influencerima umjesto da sami sebi budu influenceri. Mladi, ali i ne samo oni, imaju potrebu više vjerovati nekom drugom, tko je plaćen da reklamira nešto, nego sebi, svom ukusu, potrebama i željama. Svoje društvene mreže koristim gotovo isključivo da predstavim svoj rad, najavim novi projekt ili termine nekih svojih predstava, ispričala je tada.

U braku s glumcem Rankom Zidarićem dobila je kćerku Saru na koju je izrazito ponosna.

Pročitajte još