Hoće li Antonela završiti kao Shakira: Svi pričaju o varnicama između Messija i Sofije Martinez

Piše: I. H.

Društvene mreže preplavili su snimci sa Lionelom Messijem i argentinskom novinarkom Sofijom Martinez u glavnim ulogama. Mjesto dešavanja bila je dodjela Zlatne lopte koja je održana nedavno u Parizu. Mnogi su primjetili sporne poglede između fudbalske zvijezde i poznate Argentinke koja je bila jedna od rijetkih koja je intervjuisala slavnog fudbalera. Iako se i prije šuškalo o ovoj aferi, nakon dešavanja u Francuskoj sve je ponovo eksplodiralo.

 

Sofia Martinez intervjuisala je tog dana i Emilija Martineza, Hulijana Alvareza i Lotara Martineza, ali je njen razgovor sa Messijem najviše odjeknuo zbog “hemije” koja je, po komentarima na Tiktoku, vladala među njima.

 

“Svi muškarci su isti”, “Antonela će doživjeti isto što i Shakira”, pišu na ovoj društvenoj mreži korisnici, ubijeđeni da između fudbalera i novinarke ima nešto više, kao i da će se ponoviti priča Shakira- Gerard Pique, koji su se razišli zbog njegovog nevjerstva.

 

Na istom događaju gdje je Messiju uručena Zlatna lopta, osmi put u karijeri, bila je i njegova supruga Antonela Roccuzzo kao i njihovi sinovi. Sofia Martinez je o ceremoniji pisala i na Instagramu, ističući da je ovogodišnja dodjela bila najviše u znaku argentinskog fudbala.

Novinarka je pisala i o tome koliko je fudbal poseban i lijep sport, kao i to da legenda o Lionelu Messiju postaje sve veća. Zahvalila se ESPN i nekolicini igrača na njihovoj velikodušnosti i dobroj energiji.

 

I sama Sofia ima fanove koji su joj poručili da su sretni, jer je ona kao mlada novinarka imala tako sjajno iskustvo, misleći na intervju s Messijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @antonellaa_rocuzzoo

“Ti njihovi pogledi”

 

Međutim, to nije bio prvi susret Martinez sa slavnim fudbalerom. Ova novinarka ga je intervjuisala i pred finale Svjetskog prvenstva prošle godine u Argentini.

 

“Dirnuo si svakog Argentinca, to zaista mislim”, rekla mu je, piše sportsmanor.com.

 

Sofia je taj intervju uradila za BBC Sport, nakon toga je poručila da je to bio najčarobniji momenat za nju, ali i veoma emotivan trenutak jer prati Lionela Messija od malih nogu.

 

Pohvalila je fudbalera rekavši “obraćao je pažnju na mene”, obećala mu je da će tetovirati ako Argentina pobijedi u finalu, što je tim ove zemlje i uradio. Rekla mu je i da on definitivno zaslužuje pobjedu na Svjetskom prvenstvu, a sve i da ne bude tako, jasno je da je on već uradio mnogo za svoju zemlju. Fudbaler je tokom intervjua skoro zaplakao.

 

I nakon tog intervjua se komentarisalo da su se gledali na poseban način.

Antonela ljubomorna na novinarku

 

U julu ove godine pisalo se da je Antonela Roccuzzo ljubomorna na zbližavanje njenog supruga i Sofije Martinez.
Novinarka je to negirala:

 

“Ne znam odakle to dolazi. Stvari su skroz drugačije, jednom sam razgovarala s Antonelom i jako joj se divim zbog toga kako se nosi s ludilom koje je oko nje, zbog porodice koju imaju, a koju ja volim, i zaista treba naglasiti kako se bori sa svim na odmjeren način”, piše sportskeeda.com.

A o Messiju je tada rekla:

 

“To je san, spektakularno je biti blizu takve osobe, on je legenda”.

Pročitajte još