Našalila se na vlastiti račun: Ivanka Trump objavila svoj urnebesni pad

Piše: I. H.

I dok se njezin otac priprema za novu utrku za američkog predsjednika, Ivanka Trump provedi dane radeći na sebi. Mezimica Donalda Trumpa pokazala je da joj se nije problem našaliti na vlastiti račun, te je na svom Instagram profilu s pratiteljima podijelila fotografiju kakvu bi rijetko ko objavio.

 

U 43. godini, Ivanka je odlučila ostvariti svoje snove i naučiti surfati. Svjesna da prvo mora savladati temelje, uzela je privatnog trenera i krenula s treninzima u bazenu s valovima prije nego odluči pokušati u moru.

Obučena u zanimljiv jednodijelni kupaći kostim u ljubičastoj boji, koji na rebrima ima veliki otvor, Ivanka je stala na dasku za surfanje i krenula u akciju.

 

Da bi vidjela kako sve to izgleda, odlučila je angažovati i snimatelje, a rezultate je pokazala na svom profilu na Instagramu, gdje je objavila dvije fotografije i videosnimku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

I dok je na videu sve besprijekorno odradila, iako s malom dozom straha i ukočenosti, fotografije su otkrile da je onima koji su gledali sa strane jedan trenutak bio posebno zanimljiv.

 

Nakon što se popela na dasku i zajahala na valu, Ivanka je napravila salto i pošteno zaronila u bazen. Ovoga puta pokazala je da se zna našaliti na svoj račun jer je bez puno razmišljanja objavila fotografiju svog urnebesnog pada, a i emotikonima je dala do znanja da se i sama dobro nasmijala.

Pročitajte još