Pogledajte u kakvom luksuzu živi Jelena Bin Drai sa svojim šeikom: Spoj modernog i tradicionalnog, a i ove domaće životinje su tu

Piše: L. K. P.

Nekadašnja Miss Jugoslavije, Jelena Bin Drai bila je jedna od najpopularnijih manekenki u regionu.

Kasnije se udala za šeika Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara.

Naime, godinu dana nakon što je proglašena za Miss, karijeru je započela u Milanu, a potom je 2001. otišla u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Tamo je upoznala čovjeka svog života, za kojeg se udala 2007, na raskošnoj ceremoniji koja je okupila oko 300 zvanica.

Par danas ima četvero djece i uživaju u porodičnoj idili, a skrasili su se u luksuznoj vili kakvu obično zamišljamo kada pričamo o arapskom visokom društvu.

Jelena bin Drai već neko vreme nije aktivna na Instagramu, a i dok je bila, dijelila je detalje o svojoj svakodnevici “na kašičicu”. Zbog toga nismo imali mnogo prilike da vidimo njen dom, ali svaki put nas je oduševila.

Kao su mediji pisali, životni prostor Saida i Jelene je glamurozna vila na plaži, a par navodno uz to ima i ogroman bazen, pa imaju mnogo mogućnosti da se opuste i osvježe u vrelim danima. Kuća je okružena zelenilom i mnoštvom raznobojnog cvijeća, a sve upotpunjuje predivan pogled.

Manekenka je jednom prilikom pokazala da u njemu žive tzv. ukrasne kokoške, koje ambijent svakako čine interesantnijim.

Što se tiče namještaja, Bin Draijevi su uredili svoj dom kombinujući moderno i tradicionalno, a dominantna je bijela boja, uz druge u svijetlim tonovima.

Iako je vila uređena luksuzno, ona odiše i porodičnom toplinom i očigledno je mnogo pažnje posvećeno udobnosti, pa je tu mnogo komfornih sofa i jastučića.

Pročitajte još