Ljubavna priča Miraja Grbića i Marije Omaljev

Piše: L. K. P.

Glumački par Miraj Grbić i Marija Omaljev-Grbić imaju zanimljivu ljubavnu priču.

Bosanskohercegovački glumac i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić vjenčali su se 2008., a već 2013 su se preselili u Sjedinjene Američke Države gdje danas žive i rade.

Godine 2021. podijelili su i sretnu vijest s fanovima na društvenoj mreži Instagram o prinovi u njihovoj porodici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Omaljev (@maraomaljev)

– Imamo novosti. Naša najsjajnija zvijezda dolazi u oktobru 2021. Vole te mama i tata – napisala je glumica pored zajedničke fotografije na kojoj pozira sa suprugom te je otkrila kako će u njihovu porodicu stići djevojčica.

Uskoro će po drugi put postati roditelji i očekuju sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Omaljev (@maraomaljev)

U SAD-u su oboje odmah nastavili s glumačkim angažmanima. Naime, Miraj je glumio u serijama ‘American Horror Story’, ‘S.W.A.T.’ i ‘Santa Clarita Diet’, a Mariju smo mogli gledati u naslovima poput ‘Severed Silence’, ‘Beauty and The Queen’. Inače, osim glumačkih angažmana Miraj predaje i na New York Film Academy.

Inače, u jednom ranijem intervjuu za Azru, Marija je otkrila kako su izgledali njeni prvi dani u Los Angelesu.

– Bio je čudan osjećaj, kao da smo bili na nekom autopilotu. Od zemalja u kojima smo već izgradili prijateljstva, navike, karijere, došli smo u potpuno novu sredinu. Osjećala sam se kao na prvoj godini Akademije. Kad ne znaš ništa i nikoga, nitko tebe ne zna i moraš sve ispočetka – rekla je lijepa plavuša koja se iz rodnog Novog Sada s 11 godina s roditeljima preselila u Rovinj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Omaljev (@maraomaljev)

Podsjetimo, par se upoznao u Sarajevu gdje je Marija studirala te su se nakon tri godine i vjenčali. Tada je u intervjuu za Tportal.hr izjavila da supruga ostavila kada bi saznala da je nevjeran.

– Da me muž naočigled vara i da sam toliko nesretna, iako vjerujem u instituciju braka, ne bih ostala s takvom osobom, nego bih išla krojiti svoju sreću bez njega – ispričala je Marija koja je i 2010. imala planove da živi u dalekom Los Angelesu s puno djece.

– Zamišljam svoju budućnost s Mirajem i nekoliko komada djece, pokraj bazena u Los Angelesu ili barem Rovinju, što je puno vjerovatnije, s jednim ili dva njemačka boksera koji trčkaraju u pozadini. Kada smo zajedno, idemo u šetnje, gledamo TV i izležavamo se gledajući filmove – otkrila je glumica.

Pročitajte još