Melina i Đina ne štede: Ormar od nekoliko stotina hiljada eura odjeće

Piše: L. B.

Đina i Melina za Hello magazin: Miloš Nadaždin

Melina i pjevač Haris Džinović stavili su tačku na brak nakon 22 godine, te je modna kreatorka napustila porodičnu vilu na Senjaku.

Oni su važili za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni, a iz braka su dobili kćerku Đinu i sina Kana, koji su ostali u luksuznom domu sa ocem. Inače, njihova vila vrijedna je 2.000.000 eura, a pjevačeva nasljednica na svojim društvenim mrežama nerijetko je dijelila fotografije i video snimke iz svoje raskošne kuće.

Đina je veoma aktivna na Instagramu i Tiktoku, a jednom prilikom pohvalila se i velikim garderoberom koji je prepun cipela, tašni, kućnih kostima, garderobe i aksesoara svjetskih brendova, te su mnogi komentarisali da je samo u ovoj prostoriji čitavo bogatstvo.

@secretfairytale Garderober Đine Dzinovic 🤩 #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #yxzcba #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyyyyppppppp #djinadzinovic #djinadzinovic🤍 #djinadzinovic😍 #melinadzinovic #dreamcloset #closettour #birkinbag #birkinmom #luxurycloset #birkinmom #iconicfashion #luxurylifestyle #balkan #trend #trending #secretfairytale #fypbalkan #tiktoksrbija #capcut #goviral #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou #fyp ♬ Bas Je Dobro Biti Ja – Jelena Karleusa

Kako se moglo vidjeti, preovladava francuski brend Hermès, među kojima je i model Birkin, koji je veoma teško pazariti. Pored toga vide se i torbe Chanel, a Đina se jednom pohvalila i Pradinom torbom, čija cijena također nekoliko hiljada eura.

 

Đina Džinović

Podsjetimo, Melina je više puta isticala da ne žali novac za kupovinu krpica, tašni i cipela poznatih brendova.

Pročitajte još