Lejla i Tarik u istim modnim kombinacijama: Kad se srede Filipovići

Piše: L. K. P.

Jedan od najpoznatijih regionalnih parova, Lejla i Tarik Filipović, svoje su fanove oduševili novom fotografijom koju je bivša misica objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj poziraju u identičnim majicama hrvatskih dizajnera.

Lejla i Tarik odabrali su identične majice u bordo boji koje na prednjoj strani imaju sliku francuskog buldoga, a riječ je o kolekciji s potpisom poznatog dizajnerskog dvojca Elfs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

I dok Lejla drži jednu ruku puštenu niz tijelo, a drugu u džepu, glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović jednom je rukom obgrlio svoju voljenu suprugu s kojom je u braku od 2007. godine.

Vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci tajne veze na Silvestrovo 2007. godine, a u srpnju su organizirali i tulum za prijatelje kako bi i s njima proslavili svoje vjenčanje.

– Mi smo se pronašli, mislim da nam je bilo suđeno. Ja sam osam godina bio ljeti u Dubrovniku, na ista mjesta smo izlazili, a ne bismo se sreli. Kad se to dogodilo, samo smo se smješkali jedno drugom, komentirao je svojevremeno popularni voditelj.

Pročitajte još