Sedam modela cipela koje savršeno idu uz farmerke

Piše: L. K. P.

Farmerke su osnova garderobe većine nas, mogu se stilizovati na mnogo načina u zavisnosti od sezone, prilike i raspoloženja.

Ipak, njihova funkcionalnost može biti problematična. Uz pregršt stilskih opcija, moraju se donijeti i mnoge modne odluke. Ono što ćete vjerovatno nesvjesno pogledati kad odmjeravate sjajne farmerke je uz koju obuću su uparene. Bez obzira šta nosite gore, cipele mogu trenutno da promjene stajling, one vas prevezu iz dana u noć za nekoliko sekundi. Bilo da nosite uske farmerke sa platformama ili široke farmerke uz patike, postoje kombinacije za svaki događaj i lični stil.

Pogledajte jednostavne, ali efektne kombinacije džinsa i obuće koji se odlično slažu.

 

Patike

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Felicia Akerstrom (@fakerstrom)

Plitke patike izgledaju kul uz farmerke ravnog kroja, dok klasici kao što su duboke starke bolje stoje uz kraće modele.

Cipele na štiklu

Cipele na štiklu se dobro uklapaju sa zvonastim modelima farmerki.

 

Neka ostatak vašeg stajlinga bude jednostavan bejzik komade, a farmerke mogu da prekriju obuću.

 

Birkenstock Boston klompe

Ako ste investirali novac u par Birkenstock Boston klompi onda su one vaš zaštitni znak.

 

Možda najpopularnija obuća godine koja je šik bez napora, odlično se uklapa uz ravne farmerke i lagani džemperić ili belu majicu i laganu jaknu ili mantil.

 

Baletanke

Ovo je dobitna kombinacija. Običnu bijelu majicu uvucite u jednostavne farmerke ravnog kroja i preko nabacite kožnu jaknu, a obujte baletanke. Kombinacija kože i antilopa na baletankama dodatno podiže cijeli stajling, ali možete nositi i model s kaišićem oko zgloba ili one od mreže koje su hit sezone.

 

Sandale na štiklu

Ko može da odoli privlačnosti farmerki i dobrog topa? Učinite džins efikasnim za veče tako što ćete dodati štikle sa kaišićima i svoj omiljeni top.

 

Mokasine

Mokasine su klasičan izbor. Slobodno ih uparite sa čarapama i bijelim prslukom na primjer.

 

Platforme

Jednostavne crne platforme izgledaju sjajno sa svijetlim teksasom, dok one metalik ili sa dezenom odlično idu uz indigo i bijele farmerke.

Pročitajte još