Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna Kate Middleton!

Piše: L. B.

Kate Middleton i princ William objavili su fotografiju princa Louisa povodom njegova šestog rođendana i tako nastavili svoju porodičnu tradiciju.

Nakon što su se obožavatelji kraljevske porodice zapitali gdje je čestitka princu Louisu povodom njegova šestog rođendana, ona je osvanula na službenom Instagramu njegovih roditelja, princa Williama i Kate Middleton.

Louis se na fotografiji sretno smiješi od uha do uha, odjeven u kariranu košuljicu i plave hlače dok leži na travi.

“Sretan šesti rođendan princu Louisu! Hvala svima za lijepe želje”, stoji uz prinčevu fotografiju, a kao njena autorica potpisana je upravo njegova mama Kate.

“Hvala kraljevskoj porodici što je objavila ovu fotografiju. Volimo vas”, “Louis ovdje nalikuje na princa Georgea”, “Kako brzo raste”, “Uživaj u danu”, “Sretan rođendan najslađem princu”, samo su neki od komentara uzbuđenih obožavatelja koji su tu fotografiju jedva dočekali.

Naime, Kensingtonska palača dječje rođendanske portrete obično objavi rano ujutro kako bi obilježila njihove dane, no obožavatelji su ostali razočarani kada se na društvenim mrežama Kate i Williama nije pojavila fotografija nestašnog šestogodišnjaka. Neki su to povezali i sa skandalom oko fotografije koju je Kate objavila povodom proslave Majčina dana u Velikoj Britaniji, a za koju se ispostavilo da je fotošopirana, pa su se već tada mnogi pitali hoće li objaviti novu povodom Louisova rođendana.

Princ Louis rođen je 23. aprila 2018. u krilu Lindo bolnice St. Mary’s, kao i njegova starija sestra Charlotte i brat George. Tadašnje priopćenje Kensingtonske palače glasilo je: “Njeno kraljevsko visočanstvo vojvotkinja od Cambridgea sigurno je rodila sina u 11:01. Beba je teška 3,6 kilograma. Porodu je prisustvovao vojvoda od Cambridgea. Njezino Kraljevsko Visočanstvo i njezino dijete su dobro.”

Louisov šesti rođendan slavi se daleko od očiju javnosti, i to dok se njegova majka Kate liječi od karcinoma, nakon što je u ožujku podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji.

 

Pročitajte još