Za ovim pjevačem su uzdisale žene širom Jugoslavije: Danas slavi 71. rođendan, možete li prepoznati dječaka na fotografiji

Piše: L. K. P.

Vlado Kalember danas slavi 71. rođendan, a iako su rođendani inače povod za veliko slavlje, on se s time baš i ne bi složio.

– Ja ne volim slaviti svoj rođendan i proslave mi nisu ni najmanje važne. Nisu nikad ni bile, rekao je iskreno za Story.hr. prije nekoliko godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

Na pitanje koji mu je najdraži poklon koji je ikada dobio, kazao je kako više voli davati nego primati poklone.

Rijetko koji par može se pohvaliti da su nakon prekida ili razvoda braka ostali u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerima. Fenomen bliskog i prijateljskog odnosa koji su Vlado i Ana Rucner koji su ostali bliski nakon prekida te često provodi vrijeme u zajedničkim druženjima sa sinom Darijanom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

Upravo su mu Ana i Darijan i ranijih godina već uspjeli pripremiti rođendansko iznenađenje za pamćenje, pa će Vladi sigurno i ovaj rođendan, bez obzira na to što ne voli iznenađenja, ostati u dugom i lijepom sjećanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

Podsjetimo, za Vladom su uzdisale žene širom Jugoslavije, ali i inozemstva. Imao je upečatljiv vokal i atraktivan izgled, a za njega su uvijek govorili da je vrlo šarmantan i veliki zavodnik.

Kad je 1978. osnovana grupa „Srebrna krila“ svi su poludjeli za novim bendom, ali i za njenim članovima, posebno Vladom. Dvije godine kasnije je napustio grupu i započeo samostalnu karijeru.

Pročitajte još