Chanel nail dizajner donosi šest savršenih proljetnih ideja za manikuru

Piše: I. H.

 

Nail art umjetnici nam svakodnevno pokazuju ideje da sami postignemo najmaštovitije i najkreativnije dizajne na našim noktima.

 

Betina R. Goldstin je nail art umjetnica brenda Chanel, dobro poznato ime u ovoj branši. Mnoge naše zaljubljenice lijepih noktiju je prate na društvenim mrežama, te prilikom odlaska u salon, prvo se prođe kroz profil Betine R. za više inspiracije.

Betina R. Goldstin je stručnjak za nokte, koja nam kroz svoj Instagram profil svakodnevno pokazuje načine da postignemo najmaštovitiji i najkreativniji dizajn na našim noktima.

 

Osim toga, učestvuje u fotografisanju i sama je uređivala manikuru za mnoge holivudske poznate ličnosti.

 

 

U ovom trenutku, njen profil je ispunjen pastelnim bojama, a glavne boje su nijanse limuna, blijedo roze, baby plava, menta zelena i lila, kao i cvjetni dizajni koji su savršeno usklađeni sa godišnjim dobom.

 

Romantični dizajni i boje dominiraju noktima, smatra Chanel stručnjak za nokte, što će natjerati čak i ljubitelje minimalističke estetike da ih usvoje. Došlo je vrijeme da se odvažimo na male, diskretne, ali u isto vrijeme razigrane dizajne na noktima.

 

 

 

 

 

Pročitajte još