Svijet šokiran izgledom Ryana Gosling! Šta mu se desilo sa licem?

Piše: L. B.

Posljednje fotografije Ryana Gosling (43) zaintrigirale su internet. Nagrađivani glumac, poznat po ulozi Kena u prošlogodišnjem bioskopskom hitu “Barbie”, zaprepastio je svoje obožavatelje i ljubitelje filma novim, poprilično oteklim izgledom.

Glumac pojavio se na svjetskoj premijeri svog novog filma “The Fall Guy” u sklopu ovogodišnjeg SXSW festivala u Austinu, a prema nekima, više liči na Amy Shumer nego na muškarca finih crta lica kojegg svi obožavaju.

Istine radi, kako grupa holivudskih srcolomaca doseže određeno doba, čini se da estetska dotjerivanja više nisu samo rezervisana samo za ženske zvijezde. Previše glumaca živi u pogrešnom uvjerenju da je takav nadut izgled isti kao onaj iz njihove mladosti, a nepotrebna dotjerivanja samo čine glumce blijedim imitacijama svojih prethodnih izdanja, izvlačeći karakter i šarm iz njihovih upečatljivih izgleda.

Što se tiče Ryana, neki nagađaju da je otekli izgled zapravo alergijska reakcija, dok su neki sumnjali na suplemente koji zaustavljaju gojenje. Za čovjeka koji ima pristup najboljim svjetskim doktorima i ličnim trenerima, sigurno je reći da je ovakva promjena izgleda bila namjerna.

Sam Rayan nikada nije otvoreno govorio o estetskoj hirurgiji. Međutim, takvi zahvati su postali uobičajeni u Hollywodu, a fileri za lice drugi su zapravo najčešći zahvat danas u SAD. Istraživanja pokazuju da je u SAD 2022. sprovedeno više od 7,3 miliona nehirurških kozmetičkih tretmana, od injekcija poput botoksa ili filera, što pokazuje koliko su ti manji tretmani postali popularni i učestali u svakodnevici.

Pročitajte još