Za sekund kriju 5-10 kilograma: Princeza Charlene pronašla je savršen model pantalona za svaku priliku

Piše: L. B.

Princeza Charlene od Monaka odavno je ostavila iza sebe zdrastvene probleme i spekulacije o njenom braku s princem Albertom II i gotovo svakodnevno ima neku aktivnost pred kamerama u Monaku.

Princeza od Monaka, koja je najskuplje odjevena članica neke vladarske porodice u Evropi, ovog puta se opredijelila za stajling s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton.

Uz strukirani sako s rajsferšlusom i bez revera i luksuzne crne salonke, Charlene je ponijela kargo pantalone brenda LV, model za koji je morala da izdvoji čak 2.160 eura.

Izrađene od poliamida i elastina, ove pantalone ravnog kroja veoma su nenametljive zbog svoje bijele boje, izgledaju elegantno, ali istovremeno djeluju nonšalantno zbog labave siluete.

Kao i sve kargo pantalone, ukrašene su veliki džepovima na preklop, a imaju i širok pojas koji naglašava struk.

Pantalone ravnih nogavica poznate su po tome što pomažu da se izduži figura, učini da djeluje vizuelno uže i vitkije, a kargo modeli pantalona uvijek su aktuelni u proljetnoj sezoni.

Naravno, ne može svako da priušti Louis Vuitton, ali ovaj stajling princeze Charlene može vam poslužiti kao inspiracija za outfit u posebnim prilikama – pronađite kargo pantalone ravnih nogavica od nešto svečanijeg materijala i uz strukirani gornji dio osjeće izgledat će fantastično!

Pročitajte još