Petar Grašo otkrio lijepe vijesti: Hana je opet trudna, Alba će uskoro dobiti bracu ili seku

Piše: L. K. P.

Nakon što su prije godinu i devet mjeseci postali roditelji malene Albe, Hana Huljić Grašo i Petar Grašo očekuju drugo dijete. Informaciju je za hrvatski IN Magazin telefonom potvrdio je sam Petar, koji se trenutno nalazi u Skoplju, gdje će u ponedjeljak navečer održati treći rasprodani koncert u Makedonskoj filharmoniji.

Trudna Hana posljednji put u javnosti se pojavila prije desetak dana na otvorenju izložbe “Univerzum kroz Ljubav” u Dioklecijanovim podrumima. Tom prilikom ispričala je koliko je radosti u njihove živote unijela kćerkica Alba, koja će u julu proslaviti drugi rođendan.

– Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život, rekla je.

Njihova mezimica uživa poseban tretman roditelja glazbenika. Podsjetimo, talentirana Hana napisala je, uglazbila i otpjevala uspavanke uz koje bebe zaspu brzinom munje, pa tako i malena Alba.

– Sluša, sluša Hanine uspavanke, zato što… Ne bih sad htio biti suprug koji, uvijek sam se držao dalje od tog nekog obiteljskog hvaljenja, nisam niti tip koji hvali svoje pjesme, niti najavljuje svoje pjesme kao nešto najbolje ikad, pa mi je malo teško i govoriti o tim obiteljskim talentima, ali moram…Hana je zaista vrlo talentirana kao glazbenica i uspavanke koje piše meni su vrlo čarobne, rekao je Grašo.

Grašo i Hana u februaru su proslavili drugu godišnjicu braka.

 

Pročitajte još