Donosimo sedam modela pantalona koje morate imati ovo proljeće

Piše: L. K. P.

Koliko god dolazak proljeća izazivao želju da što prije ponesemo svoje lanene haljine i bermude, ovo promjenljivo godišnje doba često nam ne pruža priliku za to. Zbog toga nas raduje da vidimo bezbroj staro-novih modela pantalona koji dominiraju proljetnim kolekcijama u omiljenim high street prodavnicama.

U nastavku pronađite sedam proljetnih trendova pantalona koje treba uzeti u obzir za stylish izgled ove sezone.

Pantalone širokih nogavica

Na prvom mjestu udobne, zatim ležerne, a onda i trendi. Ako do sada niste, pronađite barem jedan par širokih modela pantalona, a potom uživajte u njihovom kombinovanju, budući da je mogućnosti bezbroj.

 

Kožne pantalone

Par vještačkih kožnih pantalona će dodati edgy dozu vašem izgledu, posebno ako ih uparite sa odgovarajućom kožnom jaknom ili blejzerom.

 

Kargo pantalone

Ako imate love-hate odnos prema kargo pantalonama, preporučujemo da im date šansu ove godine. Fashion djevojke čine ih modernijim više nego ikad. Birajte ih u zemljanim tonovima, koje ćete lako uklopiti sa basic gornjim dijelovima.

 

Niski struk pantalona

Niski struk se vraća u velikom stilu, podsjećajući na 2000-e godine. Željeli mi to ili ne. Neka i ostatak outfita bude što više oversized, kako izgled ne bi bio prevaziđen.

 

Metalik pantalone

Metalik pantalone su statement komad koji ne može da ostane neprimjećen. Sjajni materijali i efektni detalji čine ih savršenim izborom za posebne prilike, kao što su večernji izlasci ili glamurozni događaji. Da biste istakli metalik sjaj pantalona, preporučuje se jednostavan gornji dio i matching dodaci, čime se zaokružuje izgled.

 

Elegantne trenerke

Trenerke su podignute na viši nivo sa unapređenim krojevima i luksuznim materijalima. Ovi modeli spajaju udobnost i stil na savršen način. Najljepše izgledaju u monohromatskim setovima, koji se nadograđuju trendi aksesoarima po želji.

 

Slim pantalone

Pantalone sa uskim nogavicama su vječni klasik koji je uvijek u trendu. Njihov elegantan kroj naglašava liniju nogu, a siguran su izbor za sve one koji teže nenametljivom i prefinjenom izgledu.

 

Pročitajte još