Muškarci gledaju, žene zavide: Georgina je na koljena bacila Ronalda, evo i zašto!

Piše: Redakcija

Kada se pojavila na ovogdišnjem Venice Film Festivalu, bilo je očito prema reakcijama publike da je ona jedina žena koja ne dolazi iz svijeta holivudske industrije zabave, koja na čuvenoj Mostri može parirati uvijek zanimljivoj i intrigantnoj Lady Gagi. Istina, ove godine na Festivalu tepihom se prošetala i Irina Shayk, zanosna Ruskinja je izgledala kao milion dolara, ali mediji su ipak bili naklonjeni partnerici Cristiana Ronalda 24-godišnjoj Georgini Rodriguez. Obje žene su ljubile Cristiana Ronalda, ali za razliku od Irine, koja nije ukrotila Ronalda, zbog čega je raskinula dugogodišnju vezu, i danas je u sretnoj vezi sa holivudskim superstarom Bradleyjem Cooperom, Georgina je uspjela ukrotiti fudbalera i roditi mu čak i dijete. Dok je on po svijetu tražio i angažirao surogat majke i plaćao potomstvo, pa danas ima blizance i sina, Georgina je našla put do njegovog srca i rodila mu kćerkicu Alanu Martinu. Sretni par danas uživa sa svoje četvero djece. Bilo da su u Italiji, gdje Ronaldo nakon potpisivanja ugovora za Juventus živi sa svojom brojnom porodicom, bilo na odmoru u St.Tropezu, ne kriju koliko su zaljubljeni. No, vratimo se Veneciji. Za pojavljivanje na crvenom tepihu georgina je odabrala crnu i prozirnu čipkanu haljinu, za dnevna pojavljivanja birala je malo svedenije i jednostavnije kombinacije.

Da voli modu pokazala je i selidbom u Italiju. Sada, umjesto u maratonskom shoppingu u Milanu uživa u kupovinama u Torinu. Osim što troši na sebe, Georgina troši i na mališane.Ronaldov dolazak u Italiju izazvao je veliku pažnu medija u toj zemlji. Georginu nazivaju “modernom Pepeljugom”, čija ljubav s Portugalcem djeluje kao autentična bajka sa sretnim završetkom.

-Sve je poznato o njemu, ali malo o njoj – piše italijansko izdanje „Vanity Faira“, koje Georginu opisuje kao malo manje gorljivu Kim Kardashian. Poređenja su gotovo svakodnevna, pa se tako može čuti da Georgina neodoljivo podsjeća na argentinsku pjevačicu, glumicu i modela Orianu Sabatini.

Ovih dana par uživa u krstarenju jahtom u St.Tropezu, u društvu Cristianovog osmogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora, dok se blizanci Eva i Mateo, koje je Ronaldu rodila surogat majka prošle godine, te njihova biološka kćerkice, desetomjesečna Alana Martina, nisu mogli vidjeti u njihovoj blizini.

Treba li reći da su paprazzi naprosto „poludjeli“ kad su vidjeli zgodnu Georginu kako se kupa i sunča u tangicama. Ona ne samo da je u sjenu bacila mnoge slavne žene, već i svog partnera Cristiana Ronalda.

Dominirala je na crvenom tepihu Venice Film Festivala

Italijanski mediji je porede s Kim Kardashian

Podsjećamo, rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španije, u blizini granice s Francuskom. Grad od svega 13 hiljada stanovnika udaljen je 450 kilometara od Madrida, u koji se Georgina preselila nakon završetka srednje škole. Budući da se baletom počela baviti s četiri godine, odabir škole bio je logičan slijed. Pohađala je srednju umjetničku školu u kojoj se fokusirala na ples, koji je njena velika ljubav. U jednom trenutku njeni roditelji odlučuju se preseliti u Bristol u Engleskoj, pa s njima odlazi i Georgina gdje završava engleski jezik.

Nakon povratak u Madrid zanosna crnka okreće se modelingu, što je dovodi do trgovine poznatog dizajnerskog brenda Gucci. Upravo ju je strast prema modi spojila s današnjim zaručnikom, Cristianom Ronaldom.

Cristiano i Georgina u St.Tropezu s osmogodišnjim Cristianom Juniorom

Tokom revije modnog dvojica Dolce & Gabbana u Madridu u VIP odjeljku najpoznatijem fudbaleru današnjice za oko je zapela zanosna crnka velikih smeđih očiju i bujnih oblina. Nakon toga Ronaldo je pozvao devet godina mlađu Georginu na sastanak i ljubav je planula.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti